efes Napisano 2 Czerwiec 2004 Autor Napisano 2 Czerwiec 2004 Proszę o wypowiedź.Całość oliwkowozielona,chyba aluminium. Z jednej strony otwór z gwintem i ułamanym /chyba/trzpieniem ,który zabezpieczony jest śrubą M4 bez łba na wylotpozdr efes
efes Napisano 18 Październik 2006 Autor Napisano 18 Październik 2006 Wg mnie nie ma to nic wspólnego z 20mm pociskiem.Wyk z duralu.
efes Napisano 18 Październik 2006 Autor Napisano 18 Październik 2006 Na minę też nie wygląda.Bo niby jak miałoby się to uruchamiać?Więc co?pozdrawiam efes
emate Napisano 2 Czerwiec 2004 Napisano 2 Czerwiec 2004 ok próbowałęm udzielić pomocy,myślałem że są takie same.pozdro mate
Kubuś 2001 Napisano 20 Październik 2006 Napisano 20 Październik 2006 Ten przedmiot z duralu to na 99% (promiennik?) od anteny kątowej do R 405. Musiałeś to znaleźć w miejscu gdzie ćwiczył lub stacjonował sprzęt łączności. I to współcześnie. Jak byłem w wojsku to coś takiego widziałem. Ale został 1 % i dlatego że to nic ciekawego radzę to wyrzucić.Pozdrawiam!
efes Napisano 2 Czerwiec 2004 Autor Napisano 2 Czerwiec 2004 Proszę o wypowiedź.Całość oliwkowozielona,chyba aluminium. Z jednej strony otwór z gwintem i ułamanym /chyba/trzpieniem ,który zabezpieczony jest śrubą M4 bez łba na wylotpozdr efes
ładziak111 Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 za taki przedmiot dasz kilka złotych i będzie twój / na giełdzie / nie baw się z tym gównem bo nie warto pozdrawiam
WALTER Napisano 8 Luty 2006 Napisano 8 Luty 2006 witam co robi cynk w pocisku?to jest tylko ciężar balistyczny jest to ślepy ładunek-blindladung,spotyka się tagże smołę a gdybym niebył pewien to bym niezabierał glosu w temacie a oto link do strony dla niedowiarków tylko troszkę poczytać trzeba zanim zacoś się weżmie:)troszhttp://www.histavia21.net/amaviapag/2CMDIVERS001.htmkę pozdrawiam walter
WALTER Napisano 8 Luty 2006 Napisano 8 Luty 2006 to jeszcze raz ja a oto schemat tylko slownik w łapkę i sam się przekonasz ,bliżych informacji na temat pocisków flak 2cm i 3 cm na meila pozdrowalter
efes Napisano 22 Październik 2006 Autor Napisano 22 Październik 2006 Witam.Ta odpowiedź wydaje się prawdopodobna.Wszelkie teorie minowe jakoś mi do tego nie pasowały.Zwłaszcz sposób kontrowania przed odkręcaniem.Dziękim, pozdrawiam.efes
efes Napisano 18 Październik 2006 Autor Napisano 18 Październik 2006 Takie uwagi niczego nie wnoszą.efes
emate Napisano 2 Czerwiec 2004 Napisano 2 Czerwiec 2004 jezeli twój wygląda jak ten na zdjęciu to lepiej wywal,miałem podobny i tez go wywaliłem.pozdro mate
efes Napisano 2 Czerwiec 2004 Autor Napisano 2 Czerwiec 2004 Twoje juz na pierwszy rzut oka można ocenić,że to pociski około 20mm od działka./stalowe,pierścień prowadzący,zapalnik/To co znalazłem jest zupełnie odmienne i w tym problem.pozdr efes
Pytanie
efes
Proszę o wypowiedź.
Całość oliwkowozielona,chyba aluminium.
Z jednej strony otwór z gwintem i ułamanym /chyba/trzpieniem ,który zabezpieczony jest śrubą M4 bez łba na wylot
pozdr efes
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.