Skocz do zawartości
  • 0

m.pułapka?

efes

Pytanie

Napisano

Proszę o wypowiedź.
Całość oliwkowozielona,chyba aluminium.
Z jednej strony otwór z gwintem i ułamanym /chyba/trzpieniem ,który zabezpieczony jest śrubą M4 bez łba na wylot
pozdr efes

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ten przedmiot z duralu to na 99% (promiennik?) od anteny kątowej do R 405. Musiałeś to znaleźć w miejscu gdzie ćwiczył lub stacjonował sprzęt łączności. I to współcześnie. Jak byłem w wojsku to coś takiego widziałem. Ale został 1 % i dlatego że to nic ciekawego radzę to wyrzucić.
Pozdrawiam!
Napisano

Proszę o wypowiedź.
Całość oliwkowozielona,chyba aluminium.
Z jednej strony otwór z gwintem i ułamanym /chyba/trzpieniem ,który zabezpieczony jest śrubą M4 bez łba na wylot
pozdr efes

Napisano
witam
co robi cynk w pocisku?
to jest tylko ciężar balistyczny jest to ślepy ładunek-blindladung,spotyka się tagże smołę a gdybym niebył pewien to bym niezabierał glosu w temacie a oto link do strony dla niedowiarków tylko troszkę poczytać trzeba zanim zacoś się weżmie:)troszhttp://www.histavia21.net/amaviapag/2CMDIVERS001.htmkę pozdrawiam
walter
Napisano

to jeszcze raz ja a oto schemat tylko slownik w łapkę i sam się przekonasz ,bliżych informacji na temat pocisków flak 2cm i 3 cm na meila pozdro
walter

Napisano
Witam.Ta odpowiedź wydaje się prawdopodobna.Wszelkie teorie minowe jakoś mi do tego nie pasowały.Zwłaszcz sposób kontrowania przed odkręcaniem.Dziękim, pozdrawiam.efes
Napisano
Twoje juz na pierwszy rzut oka można ocenić,że to pociski około 20mm od działka./stalowe,pierścień prowadzący,zapalnik/
To co znalazłem jest zupełnie odmienne i w tym problem.
pozdr efes

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie