Gość Napisano 1 Czerwiec 2004 Napisano 1 Czerwiec 2004 PANOWIE I PANIE ! BARDZO PROSZE O WSZELKIE INFORMACJE ODNOSNIE PRZEPROWADZENIA KURSU SPADOCHRONOWEGO SLUZB OCHRONY (CZYTALEM KIEDYS O TYM W ODKRYWCY) .PRZEPRASZAM BOCIANA ZA ZASMIECANIE ALE W WAKACJE CHCE RUSZYC TEN TEMAT.POZDRAWIAM
wz1977 Napisano 1 Czerwiec 2004 Napisano 1 Czerwiec 2004 CześćPiszą o tym w Broń amunicja nr 03(07) maj czerwiec str 55. Jak go niezdobędziesz to napisz. Podam tobie bliższe info.pozdr
Gość Napisano 2 Czerwiec 2004 Napisano 2 Czerwiec 2004 czesc! dzieki za odpowiedz.obawiam sie ze moge miec problemy z nabyciem tego archiwalnego numeru.jesli byl bys tak uprzejmy to napisz mi w wolnej chwili co wiesz na ten temat.pozdrawiam serdecznie.michal
iglanadon Napisano 2 Czerwiec 2004 Napisano 2 Czerwiec 2004 po prostu dowiedz się w najblizszym aeroklubie, takie szkolenia odbywały się m.inn w Krakowie i New Targu
wz1977 Napisano 2 Czerwiec 2004 Napisano 2 Czerwiec 2004 To jest nr bieżący;).Oto info z ogłoszenia: SKOCZEK SPADOCHRONOWY SŁUŻBY OCHRONY 29-30 maj 2004 Kraków, 18-19 wrzesień 2004. Info u organizatora Redakcja Ogólnopolskiego Magazynu Zawodowców . Konieczna wcześniejsza rezerwacja tel 501 412 410." Tylko tyle było napisane. Słyszałem od kolegi z 6 BDS że nad Balicami są ładne widoki. Pozdr
maxikasek Napisano 2 Czerwiec 2004 Napisano 2 Czerwiec 2004 Może to pytanie głupio zabrzmi albo czegoś nie zrozumiałem- ale po co ochroniarzowi czy strażnikowi ( dla mnie to oznacza Służby ochrony") uprawnienia skoczka spadochronowego. Czy to jakieś specjalne?
wz1977 Napisano 2 Czerwiec 2004 Napisano 2 Czerwiec 2004 może to kolejny sposób na zrobienie kasy. Ochroniaż+skoczek=prawie komandos;) a to podnosi prestiż firmy i może stawki za ochrone.Pozdr
maxikasek Napisano 2 Czerwiec 2004 Napisano 2 Czerwiec 2004 W takim razie mogę podpowiedziec parę innych chwytów reklamowych.Skoki spadochronowe dla rybaków śródlądowych,Skoki spadochronowe dla roznosicieli mleka- choć to gatunek wymarły,Skoki spadochronowe dla przedszkolanektyle jeszcze grup zawodowych do zagospodarowania ;-)))).
jaca2003 Napisano 2 Czerwiec 2004 Napisano 2 Czerwiec 2004 a gdyby tak kurs tańca kaszubskiego z elementami judo?
Gość Napisano 2 Czerwiec 2004 Napisano 2 Czerwiec 2004 haha! dobre!! fakt-jest to lekka przesada ale wiecie koledzy-zawsze bardzo chcialem skoczyc na spadochronie i mysle ze tym sposobem cos z tego wyjdzie.a w pracy ochroniarza to raczej sie nie przyda;-)) pozdrawiam i dzieki za zainteresowanie tematem!!!
Gość Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 Chyba, że ochroniarz w Iraku. Temu to się przydadzą takie umiejętności.
jaca2003 Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 Do Iraku to chyba taniec kaszubski połączony z szachami podwodnymi. Ewentualnie z biegiem o tyczce.
Gość Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 Jeśli już taniec, to taniec brzucha. Myślę, że dobrą reklamą by było potwierdzenie: Nasi ochroniarze w ciągu całej swojej praktyki wykończyli/uśmiercili xxx osób ;-)).Pozdro
jaca2003 Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 Może gdyby byli przeszkoleni w skokach to by tylko dokonali desantu a nie różnego rodzaju pobić nawet ze skutkiem śmiertelnym.Może trzeba ich szkolić a nie od razu eliminować spośród żywych.Jakby co to pomysł jest mój i jak będzie podział kaski za szkolenia to proszę mnie uwzględnić.
iglanadon Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 dowartościowują sie w ten sposób, szkolenie takie z tego co sie orientuje obejmuje 1 skok na linie wyciągowej i potym gość myśli że jest co najmniej Rambo15
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.