Cyrograf15 Napisano 1 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2004 Jak usunąć, wywabić napisy wykonane długopisem na skórze (żabka)?Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek_(PL) Napisano 3 Czerwiec 2004 Share Napisano 3 Czerwiec 2004 może jakimiś preparatami do tapicerek samochodowych skórzanych, ale to są moje tylko przypuszczenia, nigdy tego nie robiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berthie Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 Kiedyś słyszałem że denaturat jest dobry, mozna też spróbowac nitro, choć jak rzecz jest cenna to bym nie ruszał.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 5 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2004 Denaturat na szmatce powoduje rozmycie. Moczeni w denatyracie odpada bo strasznie deformuje po odparowaniu. Ciekawe jak dziła ten preparat do tapicerki? Nitro nie testowałem bo właśnie brakło :( Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 6 Czerwiec 2004 Share Napisano 6 Czerwiec 2004 Słyszałem o takiej metodzie - benzyna ekstrakcyjna i włożenie czegoś pod spód, żeby mogło w co wpijać. Zero tarcia, bo zniknie kolor.Ostrzegam - tylko słyszałem - nigdy nie praktykowałem!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.