Cyrograf15 Napisano 1 Czerwiec 2004 Autor Napisano 1 Czerwiec 2004 Jak usunąć, wywabić napisy wykonane długopisem na skórze (żabka)?Wojtek
Wojtek_(PL) Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 może jakimiś preparatami do tapicerek samochodowych skórzanych, ale to są moje tylko przypuszczenia, nigdy tego nie robiłem
berthie Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 Kiedyś słyszałem że denaturat jest dobry, mozna też spróbowac nitro, choć jak rzecz jest cenna to bym nie ruszał.pozdro
Cyrograf15 Napisano 5 Czerwiec 2004 Autor Napisano 5 Czerwiec 2004 Denaturat na szmatce powoduje rozmycie. Moczeni w denatyracie odpada bo strasznie deformuje po odparowaniu. Ciekawe jak dziła ten preparat do tapicerki? Nitro nie testowałem bo właśnie brakło :( Wojtek
MK Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 Słyszałem o takiej metodzie - benzyna ekstrakcyjna i włożenie czegoś pod spód, żeby mogło w co wpijać. Zero tarcia, bo zniknie kolor.Ostrzegam - tylko słyszałem - nigdy nie praktykowałem!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.