sapertorun Napisano 31 Maj 2004 Autor Share Napisano 31 Maj 2004 Znalazłem klamerke niestety niewiem jakie wojsko ją nosilo.proszę o info.Pozdrawiam Sapertorun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 31 Maj 2004 Autor Share Napisano 31 Maj 2004 Znalazłem klamerke niestety niewiem jakie wojsko ją nosilo.proszę o info.Pozdrawiam Sapertorun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 Wydaje mi się że to klamra WH z nakładką... Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuligow Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 owszem - WH tylko już bez nakładki :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 1 Czerwiec 2004 Share Napisano 1 Czerwiec 2004 rownei dobrze moze to byc klamra policyjna albo kazda inna z okraglym rondem :)))jednak stawian na WH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 1 Czerwiec 2004 Share Napisano 1 Czerwiec 2004 Witam.Przypuszczam iż tak to wyglądało.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 1 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2004 Witam.Dodam że została znaleziona na terenie gdzie trzymano jeńców w czasie II wojny.Z tyłu brak jakich kolwiek bić.Pozdr.Sapertorun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 1 Czerwiec 2004 Share Napisano 1 Czerwiec 2004 Druga strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 1 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2004 Piękna ta Towja,ale wróce tam gdzie ja znalazłem.Juz dziś umawiałem sie z Monsunem na mały rekonesans.Powiem Wam co z tego wynikło.Pozdrawiam Sapertorun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 1 Czerwiec 2004 Share Napisano 1 Czerwiec 2004 No Spaer ładna ta klamerka:) ty szczęściarzu! Z dużą dozą prawdopodobieństwa można przyjąć, że jest to Wehrmacht, ale może to być również jakaś inna formacja. Jeśli możesz, pokaż jej rewers.PozdrMarcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 2 Czerwiec 2004 Share Napisano 2 Czerwiec 2004 Witam,ładna klamerka Szaman. Saper, tak jak mówiliśmy wczoraj, trzeba skoczyć w to miejsce i przeczesać okolice, może znajdzie się reszta.PozdrMarcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
sapertorun
Znalazłem klamerke niestety niewiem jakie wojsko ją nosilo.proszę o info.Pozdrawiam Sapertorun.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.