sapertorun Napisano 31 Maj 2004 Autor Napisano 31 Maj 2004 Znalazłem klamerke niestety niewiem jakie wojsko ją nosilo.proszę o info.Pozdrawiam Sapertorun.
sapertorun Napisano 31 Maj 2004 Autor Napisano 31 Maj 2004 Znalazłem klamerke niestety niewiem jakie wojsko ją nosilo.proszę o info.Pozdrawiam Sapertorun.
Frozzer Napisano 1 Czerwiec 2004 Napisano 1 Czerwiec 2004 rownei dobrze moze to byc klamra policyjna albo kazda inna z okraglym rondem :)))jednak stawian na WH
szaman3 Napisano 1 Czerwiec 2004 Napisano 1 Czerwiec 2004 Witam.Przypuszczam iż tak to wyglądało.Pozdr.
sapertorun Napisano 1 Czerwiec 2004 Autor Napisano 1 Czerwiec 2004 Witam.Dodam że została znaleziona na terenie gdzie trzymano jeńców w czasie II wojny.Z tyłu brak jakich kolwiek bić.Pozdr.Sapertorun.
sapertorun Napisano 1 Czerwiec 2004 Autor Napisano 1 Czerwiec 2004 Piękna ta Towja,ale wróce tam gdzie ja znalazłem.Juz dziś umawiałem sie z Monsunem na mały rekonesans.Powiem Wam co z tego wynikło.Pozdrawiam Sapertorun.
Monsun Napisano 1 Czerwiec 2004 Napisano 1 Czerwiec 2004 No Spaer ładna ta klamerka:) ty szczęściarzu! Z dużą dozą prawdopodobieństwa można przyjąć, że jest to Wehrmacht, ale może to być również jakaś inna formacja. Jeśli możesz, pokaż jej rewers.PozdrMarcin
Monsun Napisano 2 Czerwiec 2004 Napisano 2 Czerwiec 2004 Witam,ładna klamerka Szaman. Saper, tak jak mówiliśmy wczoraj, trzeba skoczyć w to miejsce i przeczesać okolice, może znajdzie się reszta.PozdrMarcin
Pytanie
sapertorun
Znalazłem klamerke niestety niewiem jakie wojsko ją nosilo.proszę o info.Pozdrawiam Sapertorun.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.