Skocz do zawartości

prawo

Gość lenny

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
mam pytanko jak właściwie ma sie prawo na dzień dziesiejszy do poszukiwań z wykrywaczem
Napisano
Może najpierw przejrzyj serwis i forum a następnie zasypuj forum takimi pytaniami. Przypominam że dla ogłoszeń też jest odpowiedni dział.
Napisano
słuchaj jak nie masz mi nic ciekawego do powiedzenia to nie zabieraj głosu ok,/
Napisano
wiecie co, kazdy ma prawo pytac o to, o co chce. uwazam ze pytanie bylo w sam raz na miejscu, a nieznosne odpowiedzi z waszej strony moglibyscie se darowac.

czy nie mozna bylo po prostu naspisac, ze o tym byla rozmowa we wczesniejszych watkach, jezeli ktos bral w neij udzial moglby nawet podac tytul watka coby bylo latwiej szukac osobie zainteresowanej.

a jesli mnie nie myli dzial ogloszenia jest od zamieszczania ogloszeni a nie od zadawania pytan
Napisano
Wybacz Frozzer ale chyba udowodniłem na tym forum wystarczająco że nie robię nic pochopnie ani nie kieruję się emocjami. Moją rolą jest trzymanie tego wszystkiego do kupy i to zamierzam robić dalej. Jeżeli w ten sposób zareagowałem to znaczy że miałem jakiś powód.

I to jest niestety również przypadłośc tego forum. Ludzie często reagują emocjonalnie nie zapoznając się z całym tematem. Wystawiają wyroki na podstawie niepełnych informacji.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie