Domino(*) Napisano 28 Maj 2004 Autor Share Napisano 28 Maj 2004 Witam wykopałem takie coś, co wyglądem przypomina zamek od karabinu czy może mi ktoś powiedzieć co to jest naprawde.Zauwazyłem narazie jedną sygnature: 1823.Fotk inie mam, namalowałem poglądowy rysunek. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 29 Maj 2004 Autor Share Napisano 29 Maj 2004 Dzięki wielkie za identyfikacje:))Masz moze jakiegoś linka, aby zobaczyć jak wyglądał w całości? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ERWIN Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 Tak wygląda zamek w całości. To jest Krag Jurgensen produkcji Norweskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ERWIN Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 Twój zamek pochodzi od któregoś z tych karabinów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 29 Maj 2004 Autor Share Napisano 29 Maj 2004 Dzięki Dzięki Dzięki:))) Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 28 Maj 2004 Autor Share Napisano 28 Maj 2004 Witam wykopałem takie coś, co wyglądem przypomina zamek od karabinu czy może mi ktoś powiedzieć co to jest naprawde.Zauwazyłem narazie jedną sygnature: 1823.Fotk inie mam, namalowałem poglądowy rysunek. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 28 Maj 2004 Autor Share Napisano 28 Maj 2004 Zrobiłem skan, może pomoże... Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ERWIN Napisano 28 Maj 2004 Share Napisano 28 Maj 2004 Wygląda na zamek od jakiegoś manlichera, może Carcano? Jeżeli kulka jest pusta to Schonauer. Chyba wysadzony bo bardzo zniszczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 28 Maj 2004 Autor Share Napisano 28 Maj 2004 A tu druga strona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Domino(*)
Witam wykopałem takie coś, co wyglądem przypomina zamek od karabinu czy może mi ktoś powiedzieć co to jest naprawde.Zauwazyłem narazie jedną sygnature: 1823.Fotk inie mam, namalowałem poglądowy rysunek.
Pzdr
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.