bjar_1 Napisano 30 Maj 2004 Autor Napisano 30 Maj 2004 I jeszcze jedna fotka z dzisiejszego wypadu.Proszę uważnie przeczytać! :DbjaRone
abo Napisano 30 Maj 2004 Napisano 30 Maj 2004 Witam z której strony radzicie podjechać w teren - z Bokowa czy R.Brodu
bjar_1 Napisano 30 Maj 2004 Autor Napisano 30 Maj 2004 :) Trzeba szukać. Powiem tylko ,że na tych terenach co wszyscy trzepią to już słabiutko. Znajdź sobie nowe miejsce.bjar_1
bjar_1 Napisano 31 Maj 2004 Autor Napisano 31 Maj 2004 Spoko Abo - kopałeś tutaj już? Masz jakieś blaszki z terenu? Coś ciekawego trafiłeś?pzdrbjar_1
abo Napisano 31 Maj 2004 Napisano 31 Maj 2004 przeprowadziłem mały rekonesans od strony r.brodu - zapalniki łuski części samochodowe itp badziewie na ogół zwiedzam lasy w okolicy Rakowa i chciałbym to zmieni ć myślałem o wypadzie w okolice Mławy -Warmia ale z braku czasu na razie kieleckie- chętnie dołącze mam transport
Monsun Napisano 1 Czerwiec 2004 Napisano 1 Czerwiec 2004 Witam,gratuluję Wam Bjar_1 takiego pięknego trafienia! 8 Winterschlachtów w jednym dołku to piękna sprawa, nie zadaża się to często. Powodzenia w dalszych wyprawach.PozdrMarcin
bjar_1 Napisano 1 Czerwiec 2004 Autor Napisano 1 Czerwiec 2004 :) Dzięki - w sumie to nie ja je wykopałem ,ale fajnie było przy tym być jak wychodziły jeden po drugim ,a ile było darcia w lesie ;)Franek - też jestem zszokowany ,Zwierzu w liczbie Winterschlachtów" dobił chyba do 30-stki.pzdrbjar_1
bjar_1 Napisano 2 Czerwiec 2004 Autor Napisano 2 Czerwiec 2004 Franek - nie to żebym Cię załamywał ,ale Zwierzu dopiero co dzwonił - w poniedziałek był wiesz gdzie :) i znalazł znowu Winterschlachta". Tym razem z kółeczkiem do wieszania ,stan dobry ,tylko lekko wyszczerbiony. Na dniach zrobię fotkę.pzdrbjar_1 [freiwillige crew]
Monsun Napisano 2 Czerwiec 2004 Napisano 2 Czerwiec 2004 Cześć Bjar_1, o ile mnie pamić nie myli to na początku Waszego kopania Zwierzu chyba mniał najmniej szczęścia, czy się mylę? Jeśli nie to sytuacja się odwróciła:)PozdrMarcinP.S. Jak tam Twoja Matura?
bjar_1 Napisano 2 Czerwiec 2004 Autor Napisano 2 Czerwiec 2004 Monsun - ja ze Zwierzem znam się dopiero kilka miesięcy (mimo ,że mieszka 500 m odemnie). Odkąd sobie przypominam to ma chłopaczyna szczęście. Ostatnio na 6 wyprawach na teren kotła" zawsze coś trafia - blaszki ,medale itp. czego nie można powiedzieć o mnie :)Ogólnie ma chłopaczyna nosa gdzie wleźć z krzaki :)A matura tak :- historia pisemna - 5- historia ustna - zwolniony- polski pisemny - 4- polski ustny - 3- niemiecki ustny - 2Teraz idę chyba studiować nach Allenstein :)pzdrbjar_1
Monsun Napisano 2 Czerwiec 2004 Napisano 2 Czerwiec 2004 Ach Allenstein, ja..ja..To Frozzer pewnie się Tobą zaopiekuje odpowiednio :) My zapraszamy do Torunia na studia, klimat nie do powtórzenia.Gratuluję zdanej,ale język naszych odwiecznych ulubionych turystów" ziemi polskiej to Ci słabiutko poszedł na maturce, a szkoda, bo przydaje się ...a poza tym jak to mawiamój Ojciec - język wroga dobrze znać:)PozdrMarcin
bjar_1 Napisano 2 Czerwiec 2004 Autor Napisano 2 Czerwiec 2004 Ja Allenstein! No ja myslę ,że Frozzer się mną zaopiekuje :P Niemiecki słabo mi poszedł ,bo nic się nie uczyłem - freestyle 100% :) ale z maturki jestem zadowolony bardzo.No ale to temat o kotle" a my tu gadu-gadu o Allensteinie i maturze :)bjar_1
bjar_1 Napisano 3 Czerwiec 2004 Autor Napisano 3 Czerwiec 2004 Kilka blaszek z kolekcji Zwierza ,blaszki oczywiście z terenu kotła" :2.FAHR.ERS.ABT.12 - wykopana w maju 2004 r.
bjar_1 Napisano 3 Czerwiec 2004 Autor Napisano 3 Czerwiec 2004 Inf.Nachr.Ers.Kp.78 - wykopek sprzed kilku lat...
bjar_1 Napisano 3 Czerwiec 2004 Autor Napisano 3 Czerwiec 2004 STAMM.KP./G.E.B.1 - co ciekawe ,na blaszce był spinacz biurowy - sądzimy ,że niesmiertelnik byłprzepięty nim do jakichś papierów może w kancelarii oddziału ,po czym papiery w ziemi zgniły...
bjar_1 Napisano 3 Czerwiec 2004 Autor Napisano 3 Czerwiec 2004 Stamm.Kp.Gr.Ers.Btl.614 - trochę pogryziona ,wykopek sprzed kilku lat.pzdrbjar_1
Frozzer Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 sie zaopiekuje :Dbjar tylko se szpadel porzadny kup, bo u nas sezon jest w zime i wczesna wiosne, w lato ise nie kopie, bo zielska za duzo :DDszpadel to podstawa, po tym jak polamalem 3 sztuki, nie tylk otrzonki ale cale metalowe ostrza kupilem se jeden, ktorym nawet cegly tne :D
bjar_1 Napisano 3 Czerwiec 2004 Autor Napisano 3 Czerwiec 2004 No to fajnie :) Wiesz ,ja tam mogę kopać nawet w totalnej zmarzlinie ,a jak będzie bardzo zamarznięte to pomagam sobie trotylem ;)pzdrbjar_1
franek164 Napisano 8 Czerwiec 2004 Napisano 8 Czerwiec 2004 witamWidze że temat Ruskiego Brodu umiera śmiercią naturalnąNic ciekawego Zwierzu nie wykopałeś?Tylko nie ściemniaj i wrzucaj tutaj szybciutko zdjęcia !!narka frejowcy
bjar_1 Napisano 8 Czerwiec 2004 Autor Napisano 8 Czerwiec 2004 :) Franek - zauważyłem tą śmierć już dawno temu ,w sumie fotki wrzucam tylko dla Ciebie ,bo nikogo to juz nie interesuje.pzdrbjar_1
bjar_1 Napisano 10 Czerwiec 2004 Autor Napisano 10 Czerwiec 2004 Franek - Zwierzu wczoraj był w lesie ,ale nic specjalnego - popierdółki ,klamerki od masek jak zawsze ,łuski ,fajny polski nabój ze zbitą spłonką ,ale pocisk nie wyleciał (niewypał jakiś) i taka tabliczka ,złamana - są jakieś bicia :bYu89641941
bjar_1 Napisano 10 Czerwiec 2004 Autor Napisano 10 Czerwiec 2004 i ten Winterschlacht" co Agnieszka go wykopała w tamten poniedziałek (po czyszczeniu już). pzdrbjar_1
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.