ZnaChoR Napisano 26 Maj 2004 Autor Share Napisano 26 Maj 2004 śrenica: 11 mm lub 12 mmwysokość: 56 mmoznaczenia: s 7 15 0 ,w kolejności napisałem oznaczenie ponieważ niewiem w jaki sposób sie je czyta.prosze was o identyfikacje tej łuski oraz date jej używania??!!za odpowiedzi z góry dziękuje.pzdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 27 Maj 2004 Autor Share Napisano 27 Maj 2004 a z jakiej broni ona jest jak można sie spytać??pzdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 26 Maj 2004 Autor Share Napisano 26 Maj 2004 śrenica: 11 mm lub 12 mmwysokość: 56 mmoznaczenia: s 7 15 0 ,w kolejności napisałem oznaczenie ponieważ niewiem w jaki sposób sie je czyta.prosze was o identyfikacje tej łuski oraz date jej używania??!!za odpowiedzi z góry dziękuje.pzdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 No przede wszystkim to cała rodzina broni mausera , poza tym karabiny maszynowe 08 , 08/15 itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 26 Maj 2004 Autor Share Napisano 26 Maj 2004 poprawka: zamiast 0 jest c!! bo wstępnym oczyszczeniu widać że oznaczenia to c s 7(albo L) 15.za dopowiedzi z góry dziękuje.pzdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
ZnaChoR
wysokość: 56 mm
oznaczenia: s 7 15 0 ,w kolejności napisałem oznaczenie ponieważ niewiem w jaki sposób sie je czyta.
prosze was o identyfikacje tej łuski oraz date jej używania??!!za odpowiedzi z góry dziękuje.
pzdr.ZnaChoR
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.