Guest Posted December 17, 2001 Share Posted December 17, 2001 Szukam wszelkich informacji o walkach jego podwładnych w rejonie wrocławia szczególnie rajd na fabrykę chemiczną w Brzegu Dolnym. W polskich książkach to Erich w źródłach zachodnich Max. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 17, 2001 Share Posted December 17, 2001 Swego czasu czytałem artykuł w Exploratorze.Hartmann Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 18, 2001 Share Posted December 18, 2001 a gdzie można dostać archiwalne numery Eksploratora??? Wiem że siedzisz dość głęboko w temacie więc może się orientujesz??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 18, 2001 Share Posted December 18, 2001 Jest trochę o tym w którejś części cyklu Witkowskiego \Supertajne bronie Hitlera\".Jak mnie pamięć nie myli to w trzeciej,ale musiałbyś sprawdzić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 18, 2001 Share Posted December 18, 2001 sorry nie czytam Eksploratora mogłbym dostać od ciebie ksero???Wiem że podobno oddział niemiecki zrobił rajd na fabrke w Brzegu . Ale Generał był dowódcą 17 dywizji piechoty więc dlaczego w polskich źródłach pisze się o oddziale specjalnm itp????Inna kwestia na jakich źródłach bazuje Eksplorator???? Wydaje mi się że dotarłem do większości źródeł polskich i są one moło wiarygodne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 18, 2001 Share Posted December 18, 2001 Archiwalne numery eksploratora można chyba kupić w redakcji lub w Hisco- taka księgarnia wysyłkowa.Ekslorator ma tez stronę internetową - radziłbym zacząć od niej.Hartmann Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 19, 2001 Share Posted December 19, 2001 dzieki o hisco wiemposzukam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.