Gość Napisano 17 Grudzień 2001 Share Napisano 17 Grudzień 2001 Szukam wszelkich informacji o walkach jego podwładnych w rejonie wrocławia szczególnie rajd na fabrykę chemiczną w Brzegu Dolnym. W polskich książkach to Erich w źródłach zachodnich Max. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Grudzień 2001 Share Napisano 17 Grudzień 2001 Swego czasu czytałem artykuł w Exploratorze.Hartmann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Grudzień 2001 Share Napisano 18 Grudzień 2001 a gdzie można dostać archiwalne numery Eksploratora??? Wiem że siedzisz dość głęboko w temacie więc może się orientujesz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Grudzień 2001 Share Napisano 18 Grudzień 2001 Jest trochę o tym w którejś części cyklu Witkowskiego \Supertajne bronie Hitlera\".Jak mnie pamięć nie myli to w trzeciej,ale musiałbyś sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Grudzień 2001 Share Napisano 18 Grudzień 2001 sorry nie czytam Eksploratora mogłbym dostać od ciebie ksero???Wiem że podobno oddział niemiecki zrobił rajd na fabrke w Brzegu . Ale Generał był dowódcą 17 dywizji piechoty więc dlaczego w polskich źródłach pisze się o oddziale specjalnm itp????Inna kwestia na jakich źródłach bazuje Eksplorator???? Wydaje mi się że dotarłem do większości źródeł polskich i są one moło wiarygodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Grudzień 2001 Share Napisano 18 Grudzień 2001 Archiwalne numery eksploratora można chyba kupić w redakcji lub w Hisco- taka księgarnia wysyłkowa.Ekslorator ma tez stronę internetową - radziłbym zacząć od niej.Hartmann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Grudzień 2001 Share Napisano 19 Grudzień 2001 dzieki o hisco wiemposzukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.