Gość Napisano 17 Grudzień 2001 Napisano 17 Grudzień 2001 Szukam wszelkich informacji o walkach jego podwładnych w rejonie wrocławia szczególnie rajd na fabrykę chemiczną w Brzegu Dolnym. W polskich książkach to Erich w źródłach zachodnich Max.
Gość Napisano 17 Grudzień 2001 Napisano 17 Grudzień 2001 Swego czasu czytałem artykuł w Exploratorze.Hartmann
Gość Napisano 18 Grudzień 2001 Napisano 18 Grudzień 2001 a gdzie można dostać archiwalne numery Eksploratora??? Wiem że siedzisz dość głęboko w temacie więc może się orientujesz???
Gość Napisano 18 Grudzień 2001 Napisano 18 Grudzień 2001 Jest trochę o tym w którejś części cyklu Witkowskiego \Supertajne bronie Hitlera\".Jak mnie pamięć nie myli to w trzeciej,ale musiałbyś sprawdzić.
Gość Napisano 18 Grudzień 2001 Napisano 18 Grudzień 2001 sorry nie czytam Eksploratora mogłbym dostać od ciebie ksero???Wiem że podobno oddział niemiecki zrobił rajd na fabrke w Brzegu . Ale Generał był dowódcą 17 dywizji piechoty więc dlaczego w polskich źródłach pisze się o oddziale specjalnm itp????Inna kwestia na jakich źródłach bazuje Eksplorator???? Wydaje mi się że dotarłem do większości źródeł polskich i są one moło wiarygodne.
Gość Napisano 18 Grudzień 2001 Napisano 18 Grudzień 2001 Archiwalne numery eksploratora można chyba kupić w redakcji lub w Hisco- taka księgarnia wysyłkowa.Ekslorator ma tez stronę internetową - radziłbym zacząć od niej.Hartmann
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.