fedrunk Napisano 25 Maj 2004 Autor Share Napisano 25 Maj 2004 Czesc !! Poniewaz naszego kolege Onyxa spotkała krzywda ,jakies łobuzy zabrali mu wykrywke,moze zrobimy zbiórkę ? Jest nas tylu /TPS,Latebra, PKE/ że jak damy po parę złotych to coś sie zaradzi ;). Co Wy na to koledzy ??Pzdr. fedrunk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 czesć fedrunk! Dobry pomysł! wystarczy ze każdy kto może da po dychu i na wykrywke sie zbierze! a i tym drechom jak sie ich spotka proponuję #^&*(!@$%^)@ do %&^$#$ (wpiszcie co chcecie)jestm za.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 tez jestem za ,od niedawna jestem w grupie ASG z Onyxem ,Klerykiem ,Sanshinem itd tym bardziej jestem za i jestem za tym zeby tym drechom za***lic !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fedrunk Napisano 25 Maj 2004 Autor Share Napisano 25 Maj 2004 Nie wiem czy wystarczy, ale zawsze będzie łatwiej. Moze którys z trójmiejskich dilerów da jakiś upust ;).Pzdr. fedrunk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 cześć mp.mam pytanie.To onyx tez tam jest?to ci niespodzianka.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 hehe Sanshin a moze nie jest ?? :D tzn . http://wmasg.pl/maniacy.php?maniak=2358 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 a i jeszcze jedno chyba chciales miec pseudonim w SPECNAZie hrabia" nie ;) ?? to zmien tego Harbia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 czesc fedrunk super pomysl trzeba tylko sie zapytac onyx-a czy przyjmie nasze wsparcie........PzdroBIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fedrunk Napisano 25 Maj 2004 Autor Share Napisano 25 Maj 2004 Myslę że Onyx nie bedzie stroił fochów , ja bym przyjął ;).Pzdr. fedrunk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 Az łza sie w moim kolorowym oku kreci:) głupio mi od was pieniadze przyjmowac.. a co innego zrobic jak zgodzic sie...dokładny opis mojego spotkania z zakonem ortalionowych rycerzy jest na forum PShttp://poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?p=32909#32909w giełdzie jest tez na sptrzedarz plecaczek z mojej kolekcji - trzeba tez od siebie dac:)pozdro i jescze raz wielkie dzieki -=OnyX=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 Popieram i dokładam się.poz.Oksio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heruss Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 WitamTez sie dokladam,trzeba by tez namiezyc kolesi i zrobic im z d..py jesien sredniowiecza".Pozdrowienia Heruss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 jesien sredniowiecza" hmm to zamało ze mój wykrywacz trzeba zrobic dołek po czołgu:) pozdro i thx -=OnyX=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 witam musze przyznac, ze z podziwem patrze jak cale nasze srodowisko okazalo wspolczucie i wsparlo onyxa Trzeba rowniez chylic czolo przed Arkadiuszem Rutyna, ktory postanowil sprzedac swoj wykrywacz po kosztach dzieki czemu onyx juz niebawem powinien miec ponownie swoj wlasny ukochany wykrywacz ;) Pozdrawiam i PodziwiamBIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brivibai Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 Jak mogę przekazać Onyxowi kasę na wykrywacz.Masz chłopie jakieś konto? Daj znać.I z tego powodu nie jeżdzę na pierdolone Stogi sam.Minimum 4-5 chłopa, najlepiej 1 ze szmatą.Miałem podobną przeprawę 15 lat temu.Byłem szybszywówczas od nich.Dzisiaj musiałbym takiego śmiecia zajebać.Mam od tego miejsca 20 minut autkiem a byłem tam 5 razy...Krew mnie zalewa.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 1 Czerwiec 2004 Share Napisano 1 Czerwiec 2004 witam brivibai tu chyba sa wysztkie potrzebne dane .........68 1680 1277 0000 3000 0645 3062 Rafal Wysinski ul. Zakopianska 24a/4 80-142 Gdansk bank: invest bank cenrala Koszalin to konto brata w temacie piszcie [wykrywka dla onyxa] Gdybyscie byli tak zestresowani i mieli kolorowe oko tez byscie tyle bledow robili co ja, a wlasnie to oko jest odpowiedzialne za sprawdzanie orgografii pzdr OnyXPzdroBIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 1 Czerwiec 2004 Share Napisano 1 Czerwiec 2004 a oto i link zeby nie bylo sciemy.......http://www.poszukiwanieskarbow.com/indexd.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Czerwiec 2004 Share Napisano 3 Czerwiec 2004 Wielkie dzieki chłopkai za pomoc :)jutro jad epo wykrywke .. :)jak bedziecie potrzebowac jakies pomocy z mojej strony to słuze pomoca:Dpozdro i do zobaczenia w S -=OnyX=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.