Skocz do zawartości

Solidarność -Trójmiasto :)

fedrunk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czesc !!

Poniewaz naszego kolege Onyxa spotkała krzywda ,jakies łobuzy zabrali mu wykrywke,moze zrobimy zbiórkę ?
Jest nas tylu /TPS,Latebra, PKE/ że jak damy po parę złotych to coś sie zaradzi ;).
Co Wy na to koledzy ??

Pzdr. fedrunk

Napisano
czesć fedrunk! Dobry pomysł! wystarczy ze każdy kto może da po dychu i na wykrywke sie zbierze! a i tym drechom jak sie ich spotka proponuję #^&*(!@$%^)@ do %&^$#$ (wpiszcie co chcecie)jestm za.

pzdr

Sanshin
Napisano
tez jestem za ,od niedawna jestem w grupie ASG z Onyxem ,Klerykiem ,Sanshinem itd tym bardziej jestem za i jestem za tym zeby tym drechom za***lic !!
Napisano
Nie wiem czy wystarczy, ale zawsze będzie łatwiej.
Moze którys z trójmiejskich dilerów da jakiś upust ;).

Pzdr. fedrunk
Napisano
hehe Sanshin a moze nie jest ?? :D tzn . http://wmasg.pl/maniacy.php?maniak=2358 ;)
Napisano
a i jeszcze jedno chyba chciales miec pseudonim w SPECNAZie hrabia" nie ;) ?? to zmien tego Harbia :P
Napisano
czesc
fedrunk super pomysl trzeba tylko sie zapytac onyx-a czy przyjmie nasze wsparcie........
Pzdro
BIL
Napisano
Az łza sie w moim kolorowym oku kreci:) głupio mi od was pieniadze przyjmowac.. a co innego zrobic jak zgodzic sie...

dokładny opis mojego spotkania z zakonem ortalionowych rycerzy jest na forum PS
http://poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?p=32909#32909

w giełdzie jest tez na sptrzedarz plecaczek z mojej kolekcji - trzeba tez od siebie dac:)

pozdro i jescze raz wielkie dzieki -=OnyX=-
Napisano
jesien sredniowiecza" hmm to zamało ze mój wykrywacz trzeba zrobic dołek po czołgu:)

pozdro i thx -=OnyX=-
Napisano
witam
musze przyznac, ze z podziwem patrze jak cale nasze srodowisko okazalo wspolczucie i wsparlo onyxa
Trzeba rowniez chylic czolo przed Arkadiuszem Rutyna, ktory postanowil sprzedac swoj wykrywacz po kosztach dzieki czemu onyx juz niebawem powinien miec ponownie swoj wlasny ukochany wykrywacz ;)

Pozdrawiam i Podziwiam
BIL
Napisano
Jak mogę przekazać Onyxowi kasę na wykrywacz.Masz chłopie jakieś konto? Daj znać.I z tego powodu nie jeżdzę na pierdolone Stogi sam.Minimum 4-5 chłopa, najlepiej 1 ze szmatą.Miałem podobną przeprawę 15 lat temu.Byłem szybszy
wówczas od nich.Dzisiaj musiałbym takiego śmiecia zajebać.
Mam od tego miejsca 20 minut autkiem a byłem tam 5 razy...
Krew mnie zalewa.pozdro.
Napisano
witam
brivibai tu chyba sa wysztkie potrzebne dane .........

68 1680 1277 0000 3000 0645 3062

Rafal Wysinski
ul. Zakopianska 24a/4
80-142 Gdansk

bank: invest bank cenrala Koszalin

to konto brata w temacie piszcie [wykrywka dla onyxa]

Gdybyscie byli tak zestresowani i mieli kolorowe oko tez byscie tyle bledow robili co ja, a wlasnie to oko jest odpowiedzialne za sprawdzanie orgografii

pzdr
OnyX

Pzdro
BIL
Napisano
Wielkie dzieki chłopkai za pomoc :)
jutro jad epo wykrywke .. :)
jak bedziecie potrzebowac jakies pomocy z mojej strony to słuze pomoca:D

pozdro i do zobaczenia w S -=OnyX=-

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie