Skocz do zawartości

Mafie na plaży ?

Gość okszat

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jestem z południa i jadąc nad morze Bałtyckie, znajomi mówili bym nie brał piszczałki bo nad Bałtykiem są mafie poszukiwaczy, które mają swoje rewiry i można oberwać po głowie za chodzenie nie po swoim terenie. Jakie było moje miłe ździwienie gdy w kilku miasteczkach od Łeby po Ustkę spotykałem miejscowych poszukiwaczy z którymi przyjaźnie pogadałem a nawet nie mieli nic przeciwko bym sam popiszczał na ich terenie. A wy co na to są gdzieś mafie??
Napisano
chłopie poszczęściło CI się. lepiej nie wchodź na plażę trójmiasta bo tam na pewno oberwiesz
Napisano
bocianie! kumpel do mnie doszedl do internet cafee, wiec dopisal co mysli o moich penetracjach plaz, bocianie..
Napisano
Bardzo to ineresujacy temat. Okazuje sie ze nie tylko trzeba sie bac nowej ustawy, policji, psow, archeologow, ale i samych poszukiwaczy. Cala K...... Polska! Moze lepiej dac se spokoj i jechac do niemiec i tam szukac.
Napisano
Apropos poszukiwania w Niemczech. Było to chyba rzucone ot, tak sobie, ale uważam, że to świetna myśl. Po pierwsze - chyba nie są tak przeczesani, po drugie myślę, że bez problemu wydaliby stosowne zezwolenia. Gorzej byłoby z wjechaniem z wykopkami do kraju...
Napisano
Ludzie co wy wymyślacie ??? pokażcie mi chociaż jedną osobe napadniętą na plaży przez innego poszukiwacza z wykrywaczem i sitem . W zęby to można dostać wszędzie równie dobrze na plaży ale od skacowanego dresiarza lub innego menelstwa. Troche chodziłem tego lata po Trójmiejskich plażach i z zadną mafią czy jej namiastką się nie spotkałem, a może kolega lek szukał w południe dookoła plażującego się koksa co może i do mafii należy :).
Chodząc z piszczałą po plażach spotkałem się raczej z życzliwością i zaciekawieniem postronnych osób.
Pozdrowienia
Napisano
W tym roku zorganizowałem sobie urlop z piszczałką nad morzem i mam podobne doświadczenia jak Vonadamski i Red alf. Naprawdę świetna zabawa i dużo ciekawych i przydatnych znajomości. Słoneczny sierpień sprzyjał poszukiwaniom a ja spadałem z plaży koło godziny 10-tej gdy pojawiały się stada urlopowiczów. Po słynnej już audycji w której ujawniono odnalezienie porcelany (z zasady na urlopie odpoczywam również od mediów) miałem wiele pytań czy „to coś” wykrywa również porcelanę. Nad morzem świetnie się odpoczywa :))))))))))))
Napisano
Niemcy też ostro kopią:
http://www.goron.de/~heimdall/phpBB/index.php

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie