Skocz do zawartości

Wykrywacz PI Firmy DEMET

ALL

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.
Czytając ostatnie posty o wykrywaczach PI, o ich konstrukcjach usprawnieniach przypomniałem sobie, że w mojej grupie pracuje wykrywacz PI firmy DEMET.Poprosiłem właściciela tego sprzętu,o opinie i mały test w lesie.Opinie były bardzo pozytywne. [był to starszy model cztero letni]Po ustawieniu go na tak zwane pykanie,zakopałem kilka przedmiotów w ziemi licząc na to, że nie zostaną wykryte,niestety pomyliłem się. Wykrywacz ten ku mojemu zdziwieniu doskonale sobie z tym poradził. Wykrył i kolorowy metal jak również i żelaztwo i całkiem nie źle radził sobie z drobnicą.Napewno można mieć drobne zastrzeżenia, co do konstrukcji mechanicznej tego wykrywacza.Ale przeglądając ostatnio strone Firmy Demet, zauważyłem wprowadzone dość istotne zmiany w jego konstrukcji mechanicznej.Jak na taką cenę, dość przystępną mogę simiało polecić go miłośnikom tych wykrywaczy.POZDRAWIAM ALL.
Napisano
tchneło duchem reklamowynm, uff, z lezką w oku na zakończenie, oczywiście w wyniku rewelacyjnych parametrów tego sprzętu:-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie