mp Napisano 21 Maj 2004 Autor Share Napisano 21 Maj 2004 mam podejzenie co to ale chcialbym sie upewnic na 100 %,wiec powiedzcie co to jest waszym zdaniem ...pzdrmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 22 Maj 2004 Share Napisano 22 Maj 2004 Też bym się skłaniał w stronę zapalnika,ale kto wie...pozdrMonti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 21 Maj 2004 Autor Share Napisano 21 Maj 2004 mam podejzenie co to ale chcialbym sie upewnic na 100 %,wiec powiedzcie co to jest waszym zdaniem ...pzdrmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 21 Maj 2004 Share Napisano 21 Maj 2004 zapalnik do polskiego granatu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 21 Maj 2004 Autor Share Napisano 21 Maj 2004 podpowiedz : znalazlem to na rusko-niemieckich pozycjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 21 Maj 2004 Share Napisano 21 Maj 2004 zapalnik do ruskiego czy niemieckiego granatu? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
mp
mam podejzenie co to ale chcialbym sie upewnic na 100 %,wiec powiedzcie co to jest waszym zdaniem ...
pzdr
mp
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.