Skocz do zawartości

Witam!+Archiwum

Edik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!
Jestem tutaj dzisiaj pierwszy raz i wypada mi sie przedstawic. Na imie mam Krzysiek a tematyka dotyczaca wykrywaczy metali zajmuje sie jakies dziewiec, moze dziesiec lat.
Jestem poza tym srednio_aktywnym poszukiwaczem. Interesuje sie przede wszystkim budowa wykrywaczy, rozwiazania elektroniczne ukladow, ergonomia , etc. Zajmuje
sie takze konstruowaniem wykrywaczy, ukladow, etc...
Nie jestem ani producentem detektorow ani tez sprzedawca... Po przejrzeniu postow z forum stwierdzam, ze wypada mi to wyraznie zaznaczyc. :-)
Jestem otwarty na wymiane wiedzy i doswiadczen, zarowno tutaj jak i na drodze korespondencji prywatnej.
To tyle. Chcialbym poruszyc tutaj pare kwestii problemowych jednak wczesniej chcialbym troche zapoznac sie z archiwum forum aby nie poruszac tych samych tematow.
Mam pytanie do Moderatora: Czy jest mozliwosc sciagniecia calego archiwum w postaci spakowanej ZIP?

Pozdrawiam. Krzysiek.
Napisano
Niestety nie ma żadnego archiwum typu f.a.q.

Pozostaje lektura forum. Uprzedzam jednak że podział na na podfora nastąpił niedawno. Więc wiele postów dotyczących wykrywaczy pozostaje w głównym forum w starszych postach.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie