dominiczeq Napisano 16 Maj 2004 Autor Share Napisano 16 Maj 2004 Witam. Posiadam papierośnicę oficera KOP. Mam pytanie - co to za znaczaek znajduje sie w jej lewym rogu. Jest tam liczba 25, na dole 1902 i litery ZZP. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominiczeq Napisano 16 Maj 2004 Autor Share Napisano 16 Maj 2004 Dziękuję ci bardzo Piotrze. Trafił mi się oficer herbowy? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominiczeq Napisano 16 Maj 2004 Autor Share Napisano 16 Maj 2004 Witam. Posiadam papierośnicę oficera KOP. Mam pytanie - co to za znaczaek znajduje sie w jej lewym rogu. Jest tam liczba 25, na dole 1902 i litery ZZP. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
dominiczeq
Witam. Posiadam papierośnicę oficera KOP. Mam pytanie - co to za znaczaek znajduje sie w jej lewym rogu. Jest tam liczba 25, na dole 1902 i litery ZZP. Pozdrawiam.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.