szaman3 Napisano 15 Maj 2004 Autor Share Napisano 15 Maj 2004 Witam.Proszę o pomoc w identyfikacji tego znaleziska. Może ktoś wie od czego ona pochodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 15 Maj 2004 Autor Share Napisano 15 Maj 2004 Witam.Proszę o pomoc w identyfikacji tego znaleziska. Może ktoś wie od czego ona pochodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 17 Maj 2004 Autor Share Napisano 17 Maj 2004 Dzięki za pomoc.Czyli moja klamerka jest z XVIII wieku. Dziwi mnie tylko fakt, iż znaleziona została w okolicach twierdzy Osowiec, gdzie większość znalezisk to pozostałości I i II wojny.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 Hmmm jest to chyba jakas klamerka od kordzika,ale nie wiem dokładnie jakiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ERWIN Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 Witam!Ciekawe są te klamerki. Ja taką znalazłem w miejscu XVIII wiecznej bitwy austryjacko-pruskiej. Może ktoś wie coś więcej na ich temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
szaman3
Witam.
Proszę o pomoc w identyfikacji tego znaleziska. Może ktoś wie od czego ona pochodzi?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.