Gość Napisano 15 Maj 2004 Napisano 15 Maj 2004 Zamówiłem 25maca wykrywacz metali i jeszcze do dziś go nie mam Facet ma wiecznie opóźnienia i zwleka rozumiem że to trwa ale czy tak długo mam czekać , sezon się skończy .Jestem bardzo wyrozumiały i czekam nie odwołuje jeszcze zamówienia ale nie można czekać bez końca!Może to tylko zemną tak jest ?Ciekawe czy ktoś miał coś podobnego z tą firmą
Gość Napisano 26 Maj 2004 Napisano 26 Maj 2004 Co do firmy LACTANS to muszę poinformować was, że owa firma miała poślizg z wykrywaczem jak już wyżej pisałem, ALE zrekompensowała mi czas oczekiwania rabatem wysokości około 100zł i mało tego po tygodniu z życzeniami urodzinowymi (30-tymi) miałem wykrywacz NEO3 w domku .Teraz uważam, że firma Pana Sławka K. zachowała się uczciwie i profesjonalnie. Szczerze POLECAM i boncie cierpliwi .Jarek z Ostródy, czyli „TOPÓR”
Gość Napisano 27 Maj 2004 Napisano 27 Maj 2004 Witam!O tych wykrywaczach na forum jest chyba nie wiele,wiec jesli mozesz napisz cos o nim....na początek moze o wykonaniu,noi po kilku wyprawach o pracy tego wykrywacza...zasięgi itp
Gość Napisano 27 Maj 2004 Napisano 27 Maj 2004 Wykonany jest dość ładnie, ale skromnie nie ma tam bajerów takich jak światełek kolorowych naklejek itp. Obsługa jest dość trudna, ale ponoć jak się ją pozna to jest spoko tyle mogę na dzień dzisiejszy napisać Można obejrzeć ten model na stronie producenta LOCTANS adresu nie podaje, bo zaraz posądzą mnie o reklamę. Najlepiej wpisać nazwę w przeglądarce.
Gambit Napisano 27 Maj 2004 Napisano 27 Maj 2004 Ja miałem model El. Stabilny, szybko wyczaiłem o co chodzi. Sygnalizacja obiektów klarowna, po pewnym czasie łatwo rozpoznać po sygnale czy obiekt jest duży czy mały, jak głęboko zalega. Drążek es-kształtny pozwala na obsługę wykrywacza praktycznie jedną ręką... Czasem przy dużej wilgotności powietrza (mżawka) elektronika dawała fałszywe sygnały ale przecież w deszczu to się zdarza.Cewka wykonana solidnie, jak wpadałem w krzaczory to wiedziałem, że nie zacznie mi dawać fałszywych sygnałów. Czasem to miałem wyrzuty sumienia, że jak bawół w krzaki wpadam ze sprzętem ale spisywał się jak należy :) no i w jeziorku też pogmerałem ciut cewką bez problemu.Ja osobiście polecam. Wiem, że inne polskie firmy także robią w porządku sprzęt ale ja akurat wybrałem ten jako pierwszy i - co najważniejsze - nie zawiodłem się. Teraz czekam na inny model Loctansa, poprzedni służy już dobrze komu innemu :)
Gość Napisano 31 Maj 2004 Napisano 31 Maj 2004 Naprawdę Pan Sławek z firmy Loctans jest w porządku. Pomaga mi zrozumieć a raczej uczy obsługi wykrywacza. A to rzadko się zdarza bezinteresowność inny by powiedział masz instrukcję to czytaj szczerze jestem bardzo zadowolony z NEO3 i z pomocy.POLECAM!
shadee Napisano 1 Czerwiec 2004 Napisano 1 Czerwiec 2004 a jakie są zasięgi tych wykrywaczy w powietrzu i jakie przedmioty na jakich głębokościach w glebie nimi kopiecie?
Gość Napisano 2 Czerwiec 2004 Napisano 2 Czerwiec 2004 No własnie Topór kliknij parę słów jak łapie monetki w ziemi.Pozdrawiam.
Gość Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 Topór,jak sprzęt się spisuje ,napisz bo niektórzy są ciekawi.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.