Skocz do zawartości

U W A G A

Katani

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Gratuluje pomysłu i zaangarzowania jestem jak najbardziej za i proszę o przesłanie mi statusu . Trzymajmy się sfora to nas nierozpierdolą pozdarwiam Bolszewik. Ps.jestem za propozycją Kodiego . Mój adres zwrotny to Bolszewikkkslech@poczta.fm
  • Odpowiedzi 235
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Łubu dubu łubu dubu niech nam żyje prezes naszego klubu niech żyje nam.Monti debeściaku masz mój głos pozdrawiam wszystkich odkrywców Bolszewik.
Napisano
Proszę czytać dwie ustawy o staowarzyszeniach i o pożytku publicznym, a zdobędziemy wyspę jak zgłodniali korsarze, zdobywali bogate miasto.
Napisano
Piter476 właśnie o to chodzi że mamy zagłosować na to gdzie będzie siedziba. Tam gdzie najwięcej aszych ludzi" tam powinna być siedziba. Czyż nie tak, Katani?
  • 4 months later...
Napisano
Na wiele pytań odpowiadam. Niestety nie mogliśmy się pozbierać do kupy. Sam, albo prawie sam nie potrafię nic stworzyć, mieliśmy szansę, był statut, było prawie wszystko. Rozumiem indywidualizm. Każdy się maskuje, a wiecie może to i dobrze.
Pozdrawiam
:-)

Proszę o uśmiech, klatka stop.

Koleżeństo. SPOKO. Taki czas przyjdzie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie