Gość Napisano 2 Wrzesień 2002 Napisano 2 Wrzesień 2002 Witam!Mam pytanie do uzytkownikow wykrywacza cyklop:Czy warto zainwestowac w ten sprzet?jakie sa jego osiagi?mowa o CYKLOPIE 1
past Napisano 2 Wrzesień 2002 Napisano 2 Wrzesień 2002 w lipcowym odkrywcy jest test Cyklopa , ja jestem zadowolony , osiągi troche gorsze od Smętka ale ogólnie deklaracje producenta zgadzają się z tym co wychodzi w terenie , w moim przypadku kontakt i dostawa przebiegła szybko i sprawnie stronki www nie pamiętam ale wpisz w wyszukiwarce startsystem"Jak masz jeszcze pytania pisz
Gość Napisano 2 Wrzesień 2002 Napisano 2 Wrzesień 2002 Żeby zamówić Cyklopa trzeba obecnie długo czekać. Już od początku lipca chcę zamówić wykrywacz, ale do dzisiaj go nie otrzymałem. Jest podobno na niego dużo zamówień.
Gość Napisano 2 Wrzesień 2002 Napisano 2 Wrzesień 2002 HejTroche tak pochodzilem sobie z cyklopem, i musze powiedzieć że nie mam do niego zastzreżeń, oprócz dwuch rzeczy: Jak dla mnie źle wywarzony, po godzinie mnie łapa rwała. Druga: wskaźnik optyczny łapie wilgoć z powietrza i przestaje działać. ALe da sie przeżyć i w sumie jak się zdecyduje na kupno wykrywacza to kupie właśnie ten.
Gość Napisano 2 Wrzesień 2002 Napisano 2 Wrzesień 2002 Po zapoznaniu sie z Wszymi opiniami i poleconym mi testem z lipcowego Odkrywcy" nie mam juz raczej wiekszych obaw przed utopieniem kasy.Kupuje Cyklopa!Przerazil mnie tylko czas oczekiwania na ten sprzet:)Dziekuje za cenne informacje.
past Napisano 3 Wrzesień 2002 Napisano 3 Wrzesień 2002 dziwi mnie czas czekania ja w połowie lipca czekałem tylko kilka dni wykrywacz dostałem po 1 tygodniu od zamówienia
Robi Napisano 3 Wrzesień 2002 Napisano 3 Wrzesień 2002 Do Wiedźmina:Mnie nie korci do wyświetlaczy wszelkiego typu - zdaje się na własny słuch, a takie bajery, to dodatkowa komplikacja, źródło potencjalnych usterek i pożeracz baterii.Ja mam eo" Loctansa i wyważenie jest OK, do tego masa pół kilo mniejsza (może to ten brak wyświetlacza? ;-))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.