kojak1 Napisano 10 Maj 2004 Autor Share Napisano 10 Maj 2004 czeostatnio wpadł mi w ręce taki garnek :wykonany z żelaza odlewposiada 2 ucha wysoki 50 cmszeroki na dole 25 cm na górze 30 cmdna uż nie posiada napisy: 16 KZ 1603 jak myślicie co to za garnek?pzdr kojak1niestety nie posiadam fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojak1 Napisano 10 Maj 2004 Autor Share Napisano 10 Maj 2004 sorki pomyliłem forum (nie konserwacja ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 Sporo takich garnków jest. Mój kumpel trafił w bunkrze koło jakiejśwsi taki tylko z datą 18?? coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JMS Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 Sadze ze mowisz o zeliwnym saganie"te cyferki 16xx,18xx to napewno nie datyz reguly powyzej nich sa znaki producenta-czasem sliczne korony,lwy i inne.przeszlo przez moje lapki ich sporo-koles prosil mnie o nie do wystroju knajpy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.