Gość Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 WitamMam pokażcie jakie fanty wygrzebaliście ze śmietnisk (oczywiscie starych).Mam namiar na takie miejsce ale niewiem czy warto.pozdrowionkaDzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 Głównie to:-butelki po lekach, piwie, winie i inne-monety-guziki-porcelana, kubki, talerze i takie pierdoły-kamionki-świeczniki mosiężne-jeżeli jakieś budynki używane przez wojsko to taśmy od MG, łuski, bączki od czapek, guziki, butelki po piwie, pudełeczka po smarach itd, raz mi się trafił nieśmiertelnikitd.ogólnie to wszystko co możliwe od łusek aż po szczoteczki do zębów włącznie.Śmietniska zresztą to moje ulubione miejsca:))) Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 Dzięki za odpowiedz,zapowiada się ciekawie,chyba tam pojade co prawda daleko bo ponad 200 km.ale trzeba spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadee Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 Fanty zazwyczaj świetne ale kopania Ci niezazdroszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 Czasem warto mieć arfę.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 Witam,to przykład wyjątkowego zrzutowiska namierzonego w niemczech ... post liczy już sobie 15 stron. Kolo który tam kopie to: Kwensch , zobacz co z takiego doła można wytargać.http://www.militaria-fundforum.de/thread.php?threadid=7483&page=1&sid=b3b9ccb8d91e9e152e82a21dc1e8052fPozdrMarcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.