Skocz do zawartości

Wykrywacze metali

Head

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Powiedzcie mi ludzie, ile kosztuje najtańszy, może być używany wykrywacz metali??
Napisano
Ok.80zk-kit do samodzielnego montazu-PI, a ostatnio na Allegro widze i vlf-y.
Jesli uda Ci sie go dobrze zlozyc to bedziesz mial ...no nienajgorszy sprzet.
  • 2 weeks later...
Napisano
Smetkowskiego uzywane chodza po 300-400 zalezy czy z cewka,
nowe chyba od 600-800, nie pamietam dokladnej ceny
Napisano
wader skad ty wziałes ceny uzywanych smetków?????Bo powiem ci tak jakby naprawde takie były ceny to biore kilka odrazu , bo z teo co widziałem , uzywane chodza po ok 600/650 zł a nowe to koszt 850/900zł
No chyba , ze mówisz o smetkach HS-1

pozdro pol
  • 4 weeks later...
Napisano
Ostatnio Smętek poszedł dość szybko na allegro za 700 zł - aukcja:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25746886
Kolejny jaki znalazłem też jest wystawiony w tej cenie (oba z droższą wersją cewki czyli 30 cm):
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27057165
Oba w miarę nowe. Nówka jest około 200zł droższa, jednak nabycie jej od producenta nie jest proste i czasochłonne (ja na swój czekałem 2 m-ce).
Czy ktoś wie po ile chodzi używany Pożeracz monet" Bounty Hunter 4?
Napisano
Do Head .
Najpierw zastanów się do czego chcesz go używać. Ja używałem dwóch. Mirakl 2 złapał mausera z 80 cm ale monetki nie znalazłem żadnej a z kolei BH Lone Star w pierwszym wypadzie wyciągnął 3 monetki, kilka łusek i kurek od kapiszonówki ale kosztem mniejszego zasięgu, tego mausera na pewno bym przegapił. Jak to powiedział mój kumpel: pole oczyszczone do zera smętkiem oddało whitesowi jeszcze 40 kul muszkietowych i sakiewkę monet ale jak możesz to kup smętka,a jeśli to nowe hobby Ci się spodoba to dopiero wtedy zacznij odkładać 3500zł na używanego whitesa.
Napisano
Masz rację Wiciu, Smętek to dobry sprzęt, ale nie zgodzę się, że jest w stanie przegapić kule muszkietowe, a tym bardziej sakiewkę z monetami. Może miałeś złe ustawinia sprzętu. Ja doję non stop kule muszkietowe i monety, tylko warunek jest taki, że nie mogę nim biegać w terenie :) Dlatego smętkiem trzeba pracować wolno. To również prawda co piszecie na temat terminów jakie wyznacza producent, to jest niestety chore. Ja zamawiałem swój sprzęt w tym roku na przełomie stycznia / lutego,bo kumpel mnie uprzedził, że w sezonie jest niesamowita kicha z oczekiwaniem i można stracić tylko cierpliwość. Ja również miałem już dość ciągłego dzwonienia i dopytywania się o przysyłkę, mimo iż był to luty!!!!!!!

Dodam, że i ja noszę się z zamiarem zmiany sprzętu na droższy ... ale w zasadzie tylko dzięki smętkowi, bo zarobił sprzęcik na siebie:) Dlatego jestem z niego zadowolony i wiem, że lepszego do 1200 - 1300 zł na rynku nie ma.

Pozdr
Marcin
Napisano
hehe jak to kiedys ktos mi odpisal smetka mozna dostac bez problemu u producenta zglos sie do niego, ale jak chcesz kupic w tej samej cenie w krotkim czasie sprzet naprawde dobry (w swojej klasie cenowej nie boje sie stwiedzic ze jest to sprzet b. dobry) proponuje Bartka 2 z dopalaczem takie militaria jak smetkiem to nim na 100% wykopiesz i jeszcze bez problemu monetek natrzaskasz po drodze jesli zalezy ci na czasie (chcialbys cos w wakacje wykopac)to przy Bartku 2 masz szanse

pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie