jack61 Napisano 8 Maj 2004 Autor Napisano 8 Maj 2004 Niestety ostatnie dni w Iraku były dla naszych rodaków nieszczesliwe, zgineli kolejni żołnierze, dziennikarze .I mam wielka prośbę nie rozpisujmy sie czy to dobrze czy zle ze tam sa , oni zgineli i to jest najstraszniejsze dla Ich bliskich , a po czesci dla nas wszystkich.Niech spoczywaja w spokoju . +++
Indian Chief Napisano 8 Maj 2004 Napisano 8 Maj 2004 To prawda. To jest wpisane w ich zawód, jedyny chyba jeszcze niewypaczony w naszym kraju. Mój znajomy lata na Sokołach...ciekawe co tam sie teraz dzieje bo infiormacje docierają przez sito cenzury. Nie jestem zwolennikiem tej wojny ale jestem dumny z naszych żołnierzy. Są twardzi, rozsądni i nie splamili tam swego munduru. Szkoda że im się nie poszczęściło... Przechodniu powiedz Sparcie..."
omi30 Napisano 8 Maj 2004 Napisano 8 Maj 2004 zalezy gdzie jest :-) odemnie z jednostki wyjechało paru znajomych i nie narzekaja
Indian Chief Napisano 8 Maj 2004 Napisano 8 Maj 2004 Z tego co mówi jego matka to tez nie psioczy za bardzo poza tym że oficerowie zrobili ich w h.. zestawiając w załogach doswiadczonych razem a zielonych tak samo. Wiec latają stare wygi razem a zółtodziby oddzielnie. No poczatku nie mógł spac jak zaczynali walic gdzies w jankesów. ale sie przyzwyczaił bo strzelają do amerykanów co noc. Nie może mówic wszystkiego... Zobaczymy jak wróci.
jacekmix Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 Nigdy nie lubiłem arabów, a teraz lubię ich jeszcze mniej.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.