Skocz do zawartości

Kolejni żołnierze zgineli w iraku

jack61

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Niestety ostatnie dni w Iraku były dla naszych rodaków nieszczesliwe, zgineli kolejni żołnierze, dziennikarze .

I mam wielka prośbę nie rozpisujmy sie czy to dobrze czy zle ze tam sa , oni zgineli i to jest najstraszniejsze dla Ich bliskich , a po czesci dla nas wszystkich.
Niech spoczywaja w spokoju . +++
Napisano
To prawda. To jest wpisane w ich zawód, jedyny chyba jeszcze niewypaczony w naszym kraju.
Mój znajomy lata na Sokołach...ciekawe co tam sie teraz dzieje bo infiormacje docierają przez sito cenzury.
Nie jestem zwolennikiem tej wojny ale jestem dumny z naszych żołnierzy. Są twardzi, rozsądni i nie splamili tam swego munduru. Szkoda że im się nie poszczęściło...
Przechodniu powiedz Sparcie..."
Napisano
Z tego co mówi jego matka to tez nie psioczy za bardzo poza tym że oficerowie zrobili ich w h.. zestawiając w załogach doswiadczonych razem a zielonych tak samo. Wiec latają stare wygi razem a zółtodziby oddzielnie.
No poczatku nie mógł spac jak zaczynali walic gdzies w jankesów. ale sie przyzwyczaił bo strzelają do amerykanów co noc. Nie może mówic wszystkiego... Zobaczymy jak wróci.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie