tominml Napisano 7 Maj 2004 Autor Share Napisano 7 Maj 2004 czy kto ma ochotę poszperać w tych okolicach w najbliższym czasie niech da znać do się dołączę!!!!a przy okazji to jakie wyciągaliście fanty???pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 witam mimo ze nie jestem z twojego miasta to znam kilka ciekawych miejsc a skad mam dzialke w makowie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 13 Maj 2004 Autor Share Napisano 13 Maj 2004 więc jeślil kiedyś będziesz miał ochotę poszperać z piszczałką to napisz wcześniej limak85@interia.pl pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 OKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katani Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 Może i ja bym do Was dołączył, trzeba się zgrać.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 13 Maj 2004 Autor Share Napisano 13 Maj 2004 więc też daj znać!czekam pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.