Vondraczek Napisano 7 Maj 2004 Autor Share Napisano 7 Maj 2004 Nie mam jeszcze wykrywacza ale ogate" podwórko. Zastanawiają mnie dwie rzeczy na które od czasu do czasu natykam się. Do czego one służyły?. Aha ciągle poszukuje wykrywacza na monetki do 400zł. Dzięki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vondraczek Napisano 7 Maj 2004 Autor Share Napisano 7 Maj 2004 Nie mam jeszcze wykrywacza ale ogate" podwórko. Zastanawiają mnie dwie rzeczy na które od czasu do czasu natykam się. Do czego one służyły?. Aha ciągle poszukuje wykrywacza na monetki do 400zł. Dzięki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vondraczek Napisano 7 Maj 2004 Autor Share Napisano 7 Maj 2004 oto fotka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper.17 Napisano 7 Maj 2004 Share Napisano 7 Maj 2004 Witam wygląda mi na Ruski nieśmiertelnik .Ale niejeste pewien jeśli się myle to prosze o sprostowanie.:)Na tej stronce są ruskie zobacz. http://www.poszukiwanieskarbow.com/indexd.htmlPozdrSaper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vondraczek Napisano 7 Maj 2004 Autor Share Napisano 7 Maj 2004 Nieśmiertelniki to raczej nie są bo znalazłem 4 o takim samym numerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Vondraczek
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.