Netcom Napisano 5 Maj 2004 Autor Share Napisano 5 Maj 2004 Kolega prosił żeby zapytać: Nie mogę zidentyfikować tego odznaczenia, które pochodzi z Finlandii. Na odwrocie jest wyryta data: 1941. Może ktoś wie co to jest i za co. I za ile to można sprzedać. " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dundee Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 To jest Krzyz Wolnosci 4-giej klasy (wojskowy bo jeszcze byly cywilnych jednostek bez tych rak z mieczami w wiencu)Pewnny NIE JESTEM bo normalnie wstega powinna byc czerwona)Co do ceny to Ci nie powiem ..sorkipozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dundee Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 ..no i wtopa :(to jest Cross of Mourning" ..odznaczenie za ranyAle duzo sie nie pomylilem bo Krzyze Wolnosci sa podobne ;)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Netcom Napisano 6 Maj 2004 Autor Share Napisano 6 Maj 2004 Dzięki.Znalazłem stronkę ze zdjęciami, C-O-M jest na końcu:http://users.skynet.be/hendrik/eng/Fin-Liberty.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Netcom
Kolega prosił żeby zapytać:
Nie mogę zidentyfikować tego odznaczenia, które pochodzi z Finlandii. Na odwrocie jest wyryta data: 1941. Może ktoś wie co to jest i za co. I za ile to można sprzedać. "
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.