Gość Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 Pytanie do eksperta komputerowego.Pytanie brzmi:Jak pokazać zdjęcie z internetuna forum( dodać na forum dyskusyjne)?Jeśli można to proszę o wyczerpującą odpowiedź
bjar_1 Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 Haker/ekspert odpowiada - najlepiej skopiować fotkę z innej strony lub po prostu wkleić link.Tylko najpierw musisz się zalogować ,aby wrzucać tutaj fotki.pzdrbjar_1
Gość Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 Achaaa...Dzięki...A co to znaczy wkleić link ?pozdrawiam Bjara_1Pytanie: czy Bjar_1, to znaczy Biały Jar?
Garfield Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 To tera ja przyszpanuje znajomością terminów hakerskich;)Zaznaczasz lewym przyciskiem myszy adres www klikasz prawym wybierasz opcje kopiuj a potem w treści komentarza prawy przycisk i wklej.pzdr Garfield
bjar_1 Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 No niekoniecznie Biały Jar ,ale niech ci będzie.bjar_1
Gość Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 Tak sobie to skojarzyłem,bo grzebałem w Białym Jarzew Karkonoszach.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.