szaman3 Napisano 4 Maj 2004 Autor Share Napisano 4 Maj 2004 Witam.Mam problem z uruchomieniem tego dodatku. Podczas próby instalacji pojawia się komunikat, iż system Windows nie może znaleźć pliku Mohaa Breaktrough Code.exe, który jednak znajduje się na płytce.Proszę o pomoc i z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 Witam po pierwsze do żeby się zainstalowało musisz mięć wpis do rejestru ... taki pliczek co się dodaje....a potem juz pójdzie POZDROWIENIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 4 Maj 2004 Autor Share Napisano 4 Maj 2004 Dzięki, ale nadal jest tak samo. Wciąż Windows nie może znaleźć tego pliku. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Lipiec 2004 Share Napisano 14 Lipiec 2004 Ja mam taki sam problem, tyle że z dodatkiem Spearhead. Czy ktoś już rowiązał ten problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Lipiec 2004 Share Napisano 15 Lipiec 2004 Acha to ja sam sobie juz odpowiem (tak dla potomności, coby szukała rozwiązania). Trzeba ten plik sokpiować na pulpit i instalka pójdzie jak po maśle. Niestety moja gra wywala się do windowsa. Grrrrrrrrrrrr. Kolejny kruczek!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gomp Napisano 29 Lipiec 2004 Share Napisano 29 Lipiec 2004 Mam pewien problem.W jedenj z misji (w tej w ktorej broniona jest wieża radiowa przed wysadzeniem)stoję w miejcu.Szkopów jest tak wielu ze nie daje rady bronic wiezy i za kazdym razem(bylo ich juz chyba 100)zostaje wysadzona.Dzieki za wszelkie rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 29 Lipiec 2004 Share Napisano 29 Lipiec 2004 Jak Ci powiedzą co jest dalej to się załamiesz więc broń jej jak najdłużej....Strzelaj tylko do tych co podchodzą do materiałów mybuchowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.