altean Napisano 4 Maj 2004 Autor Share Napisano 4 Maj 2004 Witam serdecznie !Poniżej prezentuje zdjęcia odznak.Mam pytanie do znawców , co to za odznaki i ile można za wszystkie zapłacić .Nie siedze w tym temacie i nie chcę przepłacić dlatego proszę o pomoc. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
altean Napisano 4 Maj 2004 Autor Share Napisano 4 Maj 2004 Drugie zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
altean Napisano 4 Maj 2004 Autor Share Napisano 4 Maj 2004 Trzecie zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLAW 100 Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 Jeżeli można opisz tabliczki do fotki 1 i 3 .To za każdym razem przymocowane do pocisków?slaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makij Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 Przy robieniu zdjęć nie zwracałem uwagi na to co pisze na tabliczkach. Przy maksymalnym powiększeniu też nie bardzo widać. Przypuszczalnie to 2.W.W.L lub 2.V.V.L.O ile sobie przypominam na wszystkich trzech napisy są takie same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLAW 100 Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 OK, czyli taka forma zaprezentowania eksponatów . Na fotce nr1 - orzeł z okresu II RP wz 19 w środku odznaka pamiątkowa Związku Murmańczyków z okresu II RP a to co na dole wygląda na korpusówkę z LWP? fota nr 2- orzeł wz 43 (kurica) po środku odznaka nadawana po wojnie w PRL 1Dyw.piech. a na dole odznaka Grunwaldzka" też nadawana w PRL fota nr 3 - orzeł z okresu II RP wz.19 teraz pytanie ile w tym orginałów ?Slaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
altean Napisano 4 Maj 2004 Autor Share Napisano 4 Maj 2004 Wszystkie są oryginalne w 100%. Znam pochodzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLAW 100 Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 Hm, co orzełków ceny sa różne ( najlepiej zobacz na allegro tam jest dużo tego w róznych cenach ) co do odznak to Grunwald" jest dość popularny ( 10-15zł), 1WDP" też występuje często ( na alegro od 20-40 zł).slaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLAW 100 Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 Została jeszcze sprawa odznaki Zwiazku Murmańczyków .Jest ona ciekawa i nie często się ją spotyka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 Fajnie i pomysłowo ktoś tego pierwszego orzełka przymocował. Dwie chamskie dziury w tarczy amazonek i na blachowkręty. Osobiście omijam takie rzemiosło.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
altean
Witam serdecznie !
Poniżej prezentuje zdjęcia odznak.
Mam pytanie do znawców , co to za odznaki i ile można za wszystkie zapłacić .
Nie siedze w tym temacie i nie chcę przepłacić dlatego proszę o pomoc.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.