abo Napisano 3 Maj 2004 Autor Napisano 3 Maj 2004 proszę o radę chcę nabyć nowy sprzęt jaki wykrywacz dobry i sprawdzony możecie mi polecić zastosowanie-militaria
Gość Napisano 3 Maj 2004 Napisano 3 Maj 2004 Jest tego caaałe forum...poszukaj troszke,na militaria Smętek!cena ok 850zł..
shadee Napisano 3 Maj 2004 Napisano 3 Maj 2004 do 1000..to np. bartek,rutus,neo,smetek - te najpopularniejsze z polskichzagraniczne-B.H. Tracker IV,Lone Star.Garrett ace 100 ,G ace 200( jak trafisz)....
Gość Napisano 8 Maj 2004 Napisano 8 Maj 2004 W tej sytuacji na militaria najbardziej optymalnym rozwiązaniem jest moim zdaniem wykrywacz impulsowy MIRAKL PI 2.Solidne wykonanie,niezły zasięg za niewygórowaną cenę.Pozdrawiam!
lolek Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 Otwieram lodówke-mirakl.Wlaczam TV-mirakl,to samo w gazecie... Az sie boje otworzyc konserwe...Panie mirakl, nie zebym mial cos do pana, ale z tego co mi sie wydaje to jest zakaz reklamowania swoich produktow na forum.Od tego jest dzial OGLOSZENIA.Pozdrawiam!
JMS Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 No to fakt.A wracajac do tematu - militaria - najwieksze zasiegi maja wykrywki typu PI-alternatywa Mirakla jest np.Nowak,czy Bedelewski-tego sprzet widzialem wczoraj na gieldzie i bylem milo zaskoczony-estetyka wykonania i nowatorskimi rozwiazaniami wsrod klozetowcow" czyli wykrywaczy robionych z rurek PCV.Moim zdaniem jednak warto stracic conieco zasiegu i zakupic sprzet z dyskryminacja-nie podam juz nazw firm.
past Napisano 10 Maj 2004 Napisano 10 Maj 2004 jakiś czas temu ktoś sprzedawał smętka za 650 , za podobną cenę masz Rutusa
JMS Napisano 10 Maj 2004 Napisano 10 Maj 2004 taniej,podstawowy rutus first to 599zl.I jest to niezly , uniwersalny sprzet.
shadee Napisano 11 Maj 2004 Napisano 11 Maj 2004 niechce tu nikogo reklamować ale jest jeszcze odnośnie rutusa chyba jakaś promocja 5% ......
Gambit Napisano 11 Maj 2004 Napisano 11 Maj 2004 Ja miałem Loctans`a El i byłem bardzo zadowolony. Teraz odkładam na jego kolejny model. :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.