mp Napisano 30 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2004 mam jedno krotkie pytanie , czy polska bluza z hero ma juz wszysyte dodatki tzn . czy ma haki na pas itd ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudzin Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 W polskich też??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 A cholera, nie doczytałem Chudy. Myślałem, że pytanie było o niemieckie :) W polskich nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 Jak odbiorę to sprawdzę i zdam relację.Generalnie Schrek czuwa nad produkcją, żeby niczego nie zabrakło i regularnie raz na tydzień ich molestuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 Obermarketer Schrek jest dość głośny, więc nie zazdroszczę gościom z Hero :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 1 Maj 2004 Autor Share Napisano 1 Maj 2004 ale dobrze im tam z tego hero ,obijaja sie w tej robocie :P czekam na odpowiedz z hero od tygodnia juz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 A spodnie jak tam, są zgodne?pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.