Gość Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 WitamChce w najblizszym czasie zmienic wykrywacz. Wybór padł na firmę Tesoro, najprawdopodobniej Eldorado. Wybór był jednak czysto teoretyczny. Nie miałem okazji zobaczyć żadnego wykrywacza tej firmy, wziąć go w łapę, pomachać. Tu wielka prośba do kolegów poszukiwaczy. Może znajdzie się jakiś właściciel jakiegokolwiek tesoro, który zechciałby się pochwalić swoim sprzętem? Byłbym wdzięczny za 5 minut prezentacji. Warszawa, ew. okolice. Piszę już teraz choć ew. okazanie" możnaby przeprowadzić dopiero po weekendzie majowym. Z góry dziękuję.Miras
sapertorun Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 Polecam Tesoro,choć mam Silver max.Dużo trafień.
wicja1 Napisano 1 Maj 2004 Napisano 1 Maj 2004 Do bm.Napisz do mnie na priva,to popiszę Ci o Eldorado,ale dopiero po długim weekendzie.Teraz nadaję z pod wieży we Władysławowie.Pozdrawiamwicja1
Vincent Napisano 1 Maj 2004 Napisano 1 Maj 2004 WitamPrzychylam się w pełni do słów sapertorun...jeśli chodzi o silvera a skoro prostszy model sprawuje się tak rewelacyjnie to jak dobry jest Eldorado? czy inny z gamy.Jak dotąd żadne jego wskazanie nie było pudłem choć użytkuję go dopiero od poniedziałku właściwie to jestem usatysfakcjonowany na max.
Gość Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 do Wicja1dzieki. mam jakies klopoty techniczne i nie moge wprost do Ciebie wyslac maila, zatem jesli mozesz przyslac na moj adres swoj adres mailowy, napisze pokrotce co mnie interesuje dokladniej.dzieki i pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.