maxikasek Napisano 28 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2004 OStatnio po dłuższej przerwie chciałem wócić do PG II i porażka. zawiesza się w trakcie gry nawet w podstawowej wersji. Przedtem nie było problemów, w międzyczasie zmieniłem grafikę z Rivy TNT2 32MB na GF 3 Ti 200 64MB. pozostąła konfiguracja bez zmian: Celeron600, 265 Ram. Ktoś ma może pomysł dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekB Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 A przeinstalowywałeś gre po zmianie karty, czy poprostu wyjąłeś starą karte i wsadziałeś nową, bez reinstalacji systemu operacyjnego lub samej gry. Jeśli druga opcja, to może powodować problemy. Spróbuj przeinstalować gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 29 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2004 BArtek......system przeinstalowywany był już od czasu wymiany z 6 razy, to było z rok temu. Nawet po wystąpieniu problemów przeinstalowałem go i to samo. Parę razy od- i instalowałem PG2, bo myślałem że nie doinstalował sobie bibliotek. Efekt taki że zawiesza się dźwięk, a przedtem są małe problemy z odświeżaniem mapy w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 29 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2004 aha i jeszcze jedno. Z innymi starymi grami nie mam problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 6 Maj 2004 Autor Share Napisano 6 Maj 2004 Nie ma fachowców?????? Dowiedziałem się że prawopodobnie mam za szybką kartę. Ale co dalej z tym fantem..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 Witam!Dokładnie, masz za dobrą kartę graficzną jak na tę grę, musisz sobie ściągnąć program, który spowolni twoją kartę.Aby ją spowolnić użyj programiku MOSLO. Przekopiuj plik moslo.com do podkatalogu EXE\ w katalogu z grą i zmodyfikuj wspominany wcześniej plik PG.BAT, dodając zapis jak poniżej::RUN_GRAVISclsmoslo /50 panzer.exegoto end:NO_GRAVISclsmoslo /50 panzer.exegoto END:ENDcd..Liczba po znaku dzielenia (/) wskazuje z jaką prędkością ma działać program. 50" oznacza 50 procent oryginalnej prędkości Twojego komputera, czyli zwolnienie o połowę. Ja zrobiłem tak na Panzer General I i działało, ten opis jest do PGI ale myślę że do PGII też będzie działać. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 Aha jeżeli chcesz ten program a nie chce Ci się szukać to daj znak a Ci go podeśle.Ma dokładnie 986 bajtów. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 12 Maj 2004 Autor Share Napisano 12 Maj 2004 Dzięki Dominik. Jak zadziała to przywróciłeś sens memu życiu. Podeślij mi mailem. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 I jak maxikasek zadziałało? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 24 Maj 2004 Autor Share Napisano 24 Maj 2004 d...a. po pierwsze primo nie mam unrara, a mój winrar nie chce tego rozpakować. Podeśłij mi emilem. po drugie dwójka jest uruchamiana exekiem", a nie atem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 Hmmm to nie wiem, spróbuj edytować ten exek" WinCommanderem.Jeśli chodzi o winrara to może masz jakąś starą wersje?Bo ja mam najnowszą to może nie działa na starszej.Jak będziesz na GG to Ci podeśle. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Lipiec 2004 Share Napisano 6 Lipiec 2004 Może to się komuś przyda, jesli po latach chce znowu pogiercować?:http://coobs.homelinux.com/download/panzer2.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.