Jaro5 Napisano 28 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2004 WitamBędąc w lesie na spacerze całkiem przypadkiem znalazłem trzy takie zapalniki. Nie znam sie na tym i stad pytanie, co to za typ ?.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro5 Napisano 28 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2004 WitamBędąc w lesie na spacerze całkiem przypadkiem znalazłem trzy takie zapalniki. Nie znam sie na tym i stad pytanie, co to za typ ?.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro5 Napisano 28 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2004 I inne ujęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 Sądząc po glapce, to chyba niemieckie.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landminer Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 Sądząc po stopniu odcynkowania to na pewno niemiecki! Najprawdopodobniej do granatów dymnych starego wzoru. Pewny nie jestem Jarku. Czekam na przesyłkę :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Jaro5
Witam
Będąc w lesie na spacerze całkiem przypadkiem znalazłem trzy takie zapalniki. Nie znam sie na tym i stad pytanie, co to za typ ?.
Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.