Gość Napisano 20 Wrzesień 2002 Napisano 20 Wrzesień 2002 ja odkryłem wczoraj bagnet polski do mausera u kolesia w szopie .orzełek , numer (perkun?) i drewniane okładziny . nawet wykrywacz niepotrzebny ...
Kubalo Napisano 20 Wrzesień 2002 Napisano 20 Wrzesień 2002 Karol , jak masz tego perkuna na zbyciu to pisz do mnie na priv . Fotki tego VISa będą mile widziane :) .. Myślę, że więcej osób by chciało zobaczyć
Gość Napisano 20 Wrzesień 2002 Napisano 20 Wrzesień 2002 OK. Fotka już poszła i mam nadzieję, że niedługo się pojawi.Niestety jakość nie jest najlepsza ze względu na rdzę (brak efektu światłocienia), po konserwacji będą lepsze:).Pozdrawiam
Gość Napisano 20 Wrzesień 2002 Napisano 20 Wrzesień 2002 Na terenie jednego z obozów jenieckich znalazłem ponad 120 pustych nieśmiertelników. Wszystkie na obszarze 3x3 m.
Gość Napisano 21 Wrzesień 2002 Napisano 21 Wrzesień 2002 do jotesa ,na moich terenach także po niemieckim lotnisku są taki bombki betonowe lezą sobie w leju niektóre całe w srodku znajdował się prawdopodobnie fosfór. ten rok był udany pod koniec wakacji trachnołem rkm francuski(chocho)nie wiem jak się dokładnie to pisze pare mauserów ,mg 15, p 38,3 ppsz,manlichera i dwa mosinyrure od panzerfausta ,pole min przeciwpiechotnych itp,200 stalowych zardzewiałych klamer got mit uns ,2 wronki ,wienice , i dwa potężne śmietniki niemieckie na obszarze dawnego lotniska.trochę porcelany i części z rozpierdzielonego niemieckiego samochodu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.