laik Napisano 23 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2004 Wlasnie wyszedl swiezutki RTS o tytule jak wyzej. Dopiero zainstalowalem i zapoznaje sie z gra. Chodzi w miare przyzwoicie na procesorze 1,2Ghz 256 ramu i GF2MX400 w rozdzialce 1024X768. Link do strony glownej gry http://www.desertratsgame.com/ Screeny mowia wszystko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 http://www.pbase.com/image/28291884/originalNasza dzielna altyleria ostrzeliwuje wroga ;)Super gierka - genialny klimat, swietnie dopracowane szczegoly. Polecam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 Łoooł :O Olśniło mnie, musze to koniecznie skombinować sobie. Zapowiada się świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra,26,8355,2446,-1 tu mozna obejzec sobie cala galerie screenshotow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 Kloki sciagnij se demo z gry.wp.pl ja sciagnalem i mowie : GRA JEST SUPER ZAJEFAJNA :) kupuje pelna wersje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Już ściągałem plik, było prawie 50 % po dwóch godzinach, kiedy komp sie zresetowal :O sie wkur...zyłem niezmiernie i wykupiłem abonament miesięczny :) Teraz mi się ściąga, zobaczymy efekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 no to Kloki ,teraz na sciagaj jak najwiecej plikow zebys potem nie musial czekac dluzej :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laik Napisano 26 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Troche spostrzezen :)Wlasnie skonczylem kampanie Niemcow w Story Mode" - misje fajne i przyjemne, ostatnia jest najlepsza - zdobywamy Tobruk :) Wrazenia super - szczegolnie gdy budynki miedzy ktorymi waska uliczka przejezdzaja nasze czolgi ozywaja" i zasypuja nasz gradem pociskow i plomieniami z miotaczy ognia. Teraz zaczyna sie kampania Aliantow - pierwsza misja oslona wycofujacych sie odzialow - zobaczymy co bedzie dalej. Pogralem w multi - fajnie.Dwie uwagi - w calej grze nie uswiadczymy ani milimetra sfastyki - nawet zdjecia odznak w grze zostaly umiejetnie jej pozbawione :). No i czemu polska flaga jest bialo-czerwono-zielona? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Czy w demie jest tylko jedna misja??? jak włączyć następne?To nie jest polska flaga. Jak wiadomo w Afryce u boku Niemców walczyli sprzymierzeni z osią Włosi. To flaga Włoch. flaga biało-czerwona powinna byc po przeciwnej stronie, koło Anglików :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 wlasnie w demie pomagamy wlochą w obronie i ruszamy do ataku ,tylko czemu wlosi gadaja po niemiecku ??a wystaepuja tam polacy w misji w tobruku :>?jezeli tak to nie przepuszcze tej gry :Dpzdrmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laik Napisano 26 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Kloki - ale w muliplayerze jak wybierasz Polske, to wlasnie jest flaga trojkolorowa, a co do dema nie wiem, ja gram w pelna wersje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laik Napisano 26 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2004 oto zdjecie polskiej flagi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Jezu kupuje tą gre ostatni raz widzialem nacje polską do wyboru w Kozakach" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 a mam pytanie czy jak sie wybierze polske i sie ma polskie jednostki i czy jak sie na nie ,to czy mowia one po polskuu czy po angielsku:P ...wiecie , warto wierzyc w cuda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 przepraszam za potrojny wpis ,ale Laik skad masz pelna wer. tej gry ja jakos szukam w sklepach internetowych i nie moge znalesc :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Właśnie laik skąd masz pełną wersję? Jak coś to mógłbyć przegrać (jeżeli nie jest to orginał)? A ta flaga juz mi czaska bardziej przypomina, tylko tam niebieskie powinno a nie zielone być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laik Napisano 26 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2004 mp - niestety mimo wyboru polskiej nacji nasi wojacy mowia rodowita angielszczyzna, podobnie jest ze sprzetemkloki - www.suprnova.org - wiecej nie powiem zeby nie zostac posadzanym o propagowanie piractwa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Laik no przeciez mowilem ze cuda nalezy wierzyc ;) a wlosi gadaja po niemiecku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 a i jeszcze jedno Laik sciagnalem tego TORRENTA i co dalej :P?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laik Napisano 26 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2004 mp - musisz jeszcze sciagnac klienta - moze byc ten co na reklamie co wyskakuje przy ladowaniu strony. Po zainstalowaniu programu klikasz na link albo na pliczek co sciagnales i... czekasz :). Ja na moim laczu sciagalem 5 dni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 ok Laik ,wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMbAtAnT Napisano 29 Czerwiec 2004 Share Napisano 29 Czerwiec 2004 Laik w jakiej misji miales polakow bo ja gram i gram i ino amerykancom dupe ratowalem w opercji tourch =] albo to nie byli amerykanie.... ale gra naprawde boska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMbAtAnT Napisano 4 Lipiec 2004 Share Napisano 4 Lipiec 2004 hyhy o qrna to nie byli amerykanie sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudi Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 tez chcialem pograc ale pozyczylem pirata i nie chce mi pojsc. nawet z crackiem nie idzie... wywala sie a przy oryginalnym instalu chce klucz. coz trzeba chyba zbierac kase chyba ze ktos ma jakas dzialajaca wersje?pozdrrobert_kudelski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 9 Lipiec 2004 Share Napisano 9 Lipiec 2004 Kudi nie musisz!! we wtorek idz do kiosku i kup cd-action !! pelna wersja po polsku i cztery inne gry ,programy itp dzisiaj sie dowiedzialem musze szybko kupic we wtorek bo moga szybko zejsc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.