laik Napisano 23 Kwiecień 2004 Autor Napisano 23 Kwiecień 2004 Wlasnie wyszedl swiezutki RTS o tytule jak wyzej. Dopiero zainstalowalem i zapoznaje sie z gra. Chodzi w miare przyzwoicie na procesorze 1,2Ghz 256 ramu i GF2MX400 w rozdzialce 1024X768. Link do strony glownej gry http://www.desertratsgame.com/ Screeny mowia wszystko :)
Gość Napisano 25 Kwiecień 2004 Napisano 25 Kwiecień 2004 http://www.pbase.com/image/28291884/originalNasza dzielna altyleria ostrzeliwuje wroga ;)Super gierka - genialny klimat, swietnie dopracowane szczegoly. Polecam :)
kloki Napisano 25 Kwiecień 2004 Napisano 25 Kwiecień 2004 Łoooł :O Olśniło mnie, musze to koniecznie skombinować sobie. Zapowiada się świetnie.
kloki Napisano 25 Kwiecień 2004 Napisano 25 Kwiecień 2004 http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra,26,8355,2446,-1 tu mozna obejzec sobie cala galerie screenshotow
mp Napisano 25 Kwiecień 2004 Napisano 25 Kwiecień 2004 Kloki sciagnij se demo z gry.wp.pl ja sciagnalem i mowie : GRA JEST SUPER ZAJEFAJNA :) kupuje pelna wersje :)
kloki Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 Już ściągałem plik, było prawie 50 % po dwóch godzinach, kiedy komp sie zresetowal :O sie wkur...zyłem niezmiernie i wykupiłem abonament miesięczny :) Teraz mi się ściąga, zobaczymy efekty.
mp Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 no to Kloki ,teraz na sciagaj jak najwiecej plikow zebys potem nie musial czekac dluzej :)))
laik Napisano 26 Kwiecień 2004 Autor Napisano 26 Kwiecień 2004 Troche spostrzezen :)Wlasnie skonczylem kampanie Niemcow w Story Mode" - misje fajne i przyjemne, ostatnia jest najlepsza - zdobywamy Tobruk :) Wrazenia super - szczegolnie gdy budynki miedzy ktorymi waska uliczka przejezdzaja nasze czolgi ozywaja" i zasypuja nasz gradem pociskow i plomieniami z miotaczy ognia. Teraz zaczyna sie kampania Aliantow - pierwsza misja oslona wycofujacych sie odzialow - zobaczymy co bedzie dalej. Pogralem w multi - fajnie.Dwie uwagi - w calej grze nie uswiadczymy ani milimetra sfastyki - nawet zdjecia odznak w grze zostaly umiejetnie jej pozbawione :). No i czemu polska flaga jest bialo-czerwono-zielona? :)
kloki Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 Czy w demie jest tylko jedna misja??? jak włączyć następne?To nie jest polska flaga. Jak wiadomo w Afryce u boku Niemców walczyli sprzymierzeni z osią Włosi. To flaga Włoch. flaga biało-czerwona powinna byc po przeciwnej stronie, koło Anglików :)
mp Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 wlasnie w demie pomagamy wlochą w obronie i ruszamy do ataku ,tylko czemu wlosi gadaja po niemiecku ??a wystaepuja tam polacy w misji w tobruku :>?jezeli tak to nie przepuszcze tej gry :Dpzdrmp
laik Napisano 26 Kwiecień 2004 Autor Napisano 26 Kwiecień 2004 Kloki - ale w muliplayerze jak wybierasz Polske, to wlasnie jest flaga trojkolorowa, a co do dema nie wiem, ja gram w pelna wersje :)
mp Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 Jezu kupuje tą gre ostatni raz widzialem nacje polską do wyboru w Kozakach" :P
mp Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 a mam pytanie czy jak sie wybierze polske i sie ma polskie jednostki i czy jak sie na nie ,to czy mowia one po polskuu czy po angielsku:P ...wiecie , warto wierzyc w cuda :P
mp Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 przepraszam za potrojny wpis ,ale Laik skad masz pelna wer. tej gry ja jakos szukam w sklepach internetowych i nie moge znalesc :>
kloki Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 Właśnie laik skąd masz pełną wersję? Jak coś to mógłbyć przegrać (jeżeli nie jest to orginał)? A ta flaga juz mi czaska bardziej przypomina, tylko tam niebieskie powinno a nie zielone być.
laik Napisano 26 Kwiecień 2004 Autor Napisano 26 Kwiecień 2004 mp - niestety mimo wyboru polskiej nacji nasi wojacy mowia rodowita angielszczyzna, podobnie jest ze sprzetemkloki - www.suprnova.org - wiecej nie powiem zeby nie zostac posadzanym o propagowanie piractwa :)
mp Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 Laik no przeciez mowilem ze cuda nalezy wierzyc ;) a wlosi gadaja po niemiecku :P
mp Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 a i jeszcze jedno Laik sciagnalem tego TORRENTA i co dalej :P??
laik Napisano 26 Kwiecień 2004 Autor Napisano 26 Kwiecień 2004 mp - musisz jeszcze sciagnac klienta - moze byc ten co na reklamie co wyskakuje przy ladowaniu strony. Po zainstalowaniu programu klikasz na link albo na pliczek co sciagnales i... czekasz :). Ja na moim laczu sciagalem 5 dni :)
KoMbAtAnT Napisano 29 Czerwiec 2004 Napisano 29 Czerwiec 2004 Laik w jakiej misji miales polakow bo ja gram i gram i ino amerykancom dupe ratowalem w opercji tourch =] albo to nie byli amerykanie.... ale gra naprawde boska
kudi Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 tez chcialem pograc ale pozyczylem pirata i nie chce mi pojsc. nawet z crackiem nie idzie... wywala sie a przy oryginalnym instalu chce klucz. coz trzeba chyba zbierac kase chyba ze ktos ma jakas dzialajaca wersje?pozdrrobert_kudelski
mp Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 Kudi nie musisz!! we wtorek idz do kiosku i kup cd-action !! pelna wersja po polsku i cztery inne gry ,programy itp dzisiaj sie dowiedzialem musze szybko kupic we wtorek bo moga szybko zejsc...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.