dejvid Napisano 14 Październik Napisano 14 Październik witam. mam x terre pro i chciałbym zamienić wykrywacz myślałem nad minelabem equinox 800 znalazłem na olx takiego za 1500 czy się opłaca ? a jeśli nie to jaki wykrywacz
DARKOFF Napisano 14 Październik Napisano 14 Październik X terra a equinox 800 to jak maluch i mercedes a cena Cię nie zastanawia? 1500 to bardzo niska cena w stosunku do jego faktycznej wartości. Podeślij linka obejrzymy zobaczymy. Może to jakiś totalny szrot albo faktycznie ktoś w desperacji chce sprzedać.
dejvid Napisano 14 Październik Autor Napisano 14 Październik https://m.olx.pl/d/oferta/wykrywacz-metali-minelab-equinox-800-CID767-ID16aCJr.html
dejvid Napisano 14 Październik Autor Napisano 14 Październik to chyba biorę. x terra czasami głupieje i nie odseparowywyje mi wszystkiego
DARKOFF Napisano 14 Październik Napisano 14 Październik Tylko że gość niestety nie wysyła. Tylko odbiór osobisty, dzwoniłem z ciekawości.
dejvid Napisano 14 Październik Autor Napisano 14 Październik ja z Mazowieckiego jestem to jechać nie bede
DARKOFF Napisano 14 Październik Napisano 14 Październik Ja też mam daleko. Ale chłopina nic do ukrycia niema.
Rekomendowane odpowiedzi