Skocz do zawartości

Przeróbka szwajcara na WH-krok po kroku.

Rekomendowane odpowiedzi

Wielkie dzięki mongo!

A co do kolorów bluz, to były one bardzo zróżnicowane, oto przykład.

I jeszcze jedno. Czy miałby ktoś z was jakieś kawałki materiału ze szwajcara na zbyciu. Chciałbym dokończyć bluzę i jest mi potrzebny kawałek materiału 70x6cm. Miałby ktoś z was tyle?

Do Kloki - po co taki cienki i długi kawałek sukna ? być może będę miał materiał , bo posiadam spodnie na człowieka grubego" i nie da się ich tyle zwęzić , a spieniężyć chyba również , a oprucz tego potrzebuje materiału na kieszenie więc chyba je poświęce.
pozdr

A ja chciał bym się wkońcu dowiedzieć na który model bluzy nadaje się Szwajcar , bo słysze najrużniejsze opinie i pół roku leży u mnie bluza i nic w niej nie robie , bo nie wiem którą robić - m36 , m40 , m42 ???
Jakie są wasze opinie na ten temat ? i którą opcje wy wybralicie ?
pozdr

To jak? Pomożecie z naszywkami? Oczywiście interesują mnie na razie kopie, oryginały osiągają jak dla mnie zawrotne ceny :( Naszywki, które widziałem na allegro.pl to w sumie syf, w ogóle nie podobne za grosz do autentyków. Te z produkcji mundury-historyczne.pl podobnie, widząc je ludzie zaczynają się śmiać... Pozdrawiam, Łukasz

• 8 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie