dejvid Napisano 11 Czerwiec Napisano 11 Czerwiec jestem nowy i niezbyt wiem jaki pointer wybrać moglibyście doradzić Cytuj
Ernest Nemeczek Napisano 11 Czerwiec Napisano 11 Czerwiec Cześć. Do dwóch stów zalecałbym odpuszczenie sobie na tą chwilę zakupu, dozbieranie większej ilości gotówki a na tą chwilę posługiwanie się wyłącznie wykrywką. Cytuj
DARKOFF Napisano 11 Czerwiec Napisano 11 Czerwiec 5 godzin temu, Ernest Nemeczek napisał: Cześć. Do dwóch stów zalecałbym odpuszczenie sobie na tą chwilę zakupu, dozbieranie większej ilości gotówki a na tą chwilę posługiwanie się wyłącznie wykrywką. https://allegro.pl/oferta/wykrywacz-metalu-gp-pointer-pro-pointer-pinpointer-detektor-metali-kabli-16108281397?bi_s=ads&bi_m=productlisting:desktop:query&bi_c=YTk4NzcxZWMtMzYxZi00YjNjLWFjMTUtMmY5ZTUyYTk2MTQ2AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=e2ae8349-232f-44f3-badb-4531af06b2ba Zajechałem takie na dwa na początku mojej kopaczej kariery i dawały radę całkowicie. Na początek może(o ile chłopak nie ma żadnego a ten mu podpasuje) wystarczyć. Obecnie mam XP ale to inna półka. Taki gadżet to bardzo przydatna rzecz więc dlaczego miałby się męczyć tylko wykrywką. Posmakuje, dorośnie to i na coś droższego się zdecyduje. Cytuj
Ernest Nemeczek Napisano 12 Czerwiec Napisano 12 Czerwiec 11 godzin temu, DARKOFF napisał: Zajechałem takie na dwa na początku Właśnie o tym mówię. Kto tanio płaci - dwa razy płaci (a ostatecznie pewnie więcej, niż dwa razy). Moim zdaniem szkoda kasy i taką też opinię wypowiedziałem. Cytuj
DARKOFF Napisano 12 Czerwiec Napisano 12 Czerwiec Tylko że zajechanie obydwu zajęło mi 8 lat. Nikogo nie namawiam do zakupów akurat takiego modelu, wyraziłem tylko swoją opinię. Ramy finansowe kolegi dejvida nie obejmowały kwoty minimalnej. Cytuj
Spocony Roman Napisano 12 Czerwiec Napisano 12 Czerwiec Swojego czasu zawsze w samochodzie woziłem jako zapasiaka taki czarny, chyba właśnie gp pointer... Ilu on już chłopakom dzień uratował bo a to temu aku wysiadło w jego własnym, a inny znowu zapomniał itp. Tamten był na baterie 9V i lepiej-gorzej ale zawsze można było dołek doprecyzować Kosztuje on chyba niecałe 60 zł na All***o a jako na pierwszy sprzęt nie zniechęca. Na pewno łatwiej szukać z nim w dołku niż namierzać wykrywką. Takie moje zdanie a kiedy kolega sobie uzbiera ciut więcej kasy to kupi sobie coś lepszego Pozdrawiam Darz dół 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi