Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
5 godzin temu, Ernest Nemeczek napisał:

Cześć.

Do dwóch stów zalecałbym odpuszczenie sobie na tą chwilę zakupu, dozbieranie większej ilości gotówki a na tą chwilę posługiwanie się wyłącznie wykrywką.

https://allegro.pl/oferta/wykrywacz-metalu-gp-pointer-pro-pointer-pinpointer-detektor-metali-kabli-16108281397?bi_s=ads&bi_m=productlisting:desktop:query&bi_c=YTk4NzcxZWMtMzYxZi00YjNjLWFjMTUtMmY5ZTUyYTk2MTQ2AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=e2ae8349-232f-44f3-badb-4531af06b2ba

Zajechałem takie na  dwa na początku mojej kopaczej kariery i dawały radę całkowicie. Na początek może(o ile chłopak nie ma żadnego a ten mu podpasuje) wystarczyć. Obecnie mam XP ale to inna półka. Taki gadżet to bardzo przydatna rzecz więc dlaczego miałby się męczyć tylko wykrywką. Posmakuje, dorośnie to i na coś droższego się zdecyduje🙂.

Napisano
11 godzin temu, DARKOFF napisał:

Zajechałem takie na  dwa na początku

Właśnie o tym mówię. Kto tanio płaci - dwa razy płaci (a ostatecznie pewnie więcej, niż dwa razy). Moim zdaniem szkoda kasy i taką też opinię wypowiedziałem.

Napisano

Tylko że zajechanie obydwu zajęło mi 8 lat. Nikogo nie namawiam do zakupów akurat takiego modelu, wyraziłem tylko swoją opinię. Ramy finansowe kolegi dejvida nie obejmowały kwoty minimalnej.

Napisano

Swojego czasu zawsze w samochodzie woziłem jako zapasiaka taki czarny, chyba właśnie gp pointer...

Ilu on już chłopakom dzień uratował bo a to temu aku wysiadło w jego własnym, a inny znowu zapomniał itp.

Tamten był na baterie 9V i lepiej-gorzej ale zawsze można było dołek doprecyzować 😀

Kosztuje on chyba niecałe 60 zł na All***o a jako na pierwszy sprzęt nie zniechęca. Na pewno łatwiej szukać z nim w dołku niż namierzać wykrywką.

Takie moje zdanie a kiedy kolega sobie uzbiera ciut więcej kasy to kupi sobie coś lepszego 👍

Pozdrawiam 😀

💪Darz dół💪

• Super 1