Jaro5 Napisano 20 Kwiecień 2004 Autor Napisano 20 Kwiecień 2004 WitamJak w temacie.Czy ktoś potrafi zidentyfikować kraj pochodzenia (producenta) tej łuski ?Na dnie łuski znajduja się następujace oznaczenia : B. L. 35 3Pozdrawiam
marucha271 Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 no właśnie...nabyłem metodą wymiany identyczną,i co? co to za kraj?pozdro600v
marucha271 Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 wysłałem opis i foto do kolegi w holandi.właśnie odpisał;typuje-L.Bachmann et Cie,Bruxelles(póżniejsze FN)co wy na to?ja dość sceptycznie...
Jaro5 Napisano 2 Listopad 2004 Autor Napisano 2 Listopad 2004 WitamA ja na to.. Również sceptycznie.Ja też posiłkowałem" się kontaktami z kolekcjonerami zagranicznymi, tyle tylko że oni sugerowali produkcję niemiecką. Belgia raczej odpada, kod FN stosowano tam od początku istnienia fabryki.Czy twoja łuska ma oznaczenie powtórnej elaboracji ??Pozdrawiam
marucha271 Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 wspólne pochodzenie (żródło) można wykluczyć,choć nie wiadomo.mam ją z w-wy,od gościa co tam jeżdzi handlować z radomia czy sanoka?pozdro600v
Pytanie
Jaro5
Witam
Jak w temacie.
Czy ktoś potrafi zidentyfikować kraj pochodzenia (producenta) tej łuski ?
Na dnie łuski znajduja się następujace oznaczenia : B. L. 35 3
Pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.