Krzychu123K Napisano 26 Październik Share Napisano 26 Październik Witam, Mam takie odwrotki Monet holenderskich ? Jest sen nabywać wiecej takich Mone ?,, bo akurat mam możliwości nabyć wiecej I się zastanawiam czy jest sens inwestować dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu123K Napisano 26 Październik Autor Share Napisano 26 Październik Zastanawia mnie jedno że wszystkie są odwrotkami mam tu dużo wspolczesnych centów wszystkie odwrotki jest sens to zbierać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu123K Napisano 26 Październik Autor Share Napisano 26 Październik Jest to sens komecjonować bo mam twgo już trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu123K Napisano 26 Październik Autor Share Napisano 26 Październik Wszystko w prawdlowym kierunku odwrocone tylko czy jest sens to zbierać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu123K Napisano 26 Październik Autor Share Napisano 26 Październik Wziełem marki srebne też jednak assortyment pozostały po kolekcjonerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi