Jump to content

Ceny sprzętu po wejściu RP do UE

SZZ

Recommended Posts

Witam!
Może ktoś orientuje się jakie mogą nastąpić ruchy w cenach wykrywaczy sprowadzanych z USA po 1 maja br.?
Będę wdzięczny za oświecenie w tej sprawie, bo mam dylemat - kupować teraz czy poczekać i zrobić to po 1 maja.
Pozdrawiam
SZZ

witam
z tego co słyszałem to powinny (jest to elrktronika)
ale znając nasze realia i duzy popyt to chyba niema na co liczyc,ale niejestem pewien w 100%.
.a nawiązując do rozmowy spotykasz się jeszcze z chłopakami ze szparki wspolne kopanie itp.(patron,szukam)
pozdrawiam Marcin

Witaj Marcin!
Patron i Szukam zeszli do podziemia i zerwali wszelkie kontakty. SZUKAM używa obecnie pseudonimu Boratynka, spotykam go czasem w tramwaju, ale ze względu na konspirację nie powiem w jakim. Patron jest tak głęboko zakonspirowany, że nie znam nawet jego aktualnego pseudonimu.
Jakbyś miał kiedyś czas i ochotę - to możemy gdzieś wyskoczyć - o ile baba mnie z domu wypuści.
Pozdrawiam
SZZ - były uczestnik podziemnego NZS

jasne niema problemu odezwał się domnie człowiek który
ma ochote cos kopnąc w grópie zbiera monetki,tak jak ja mysle ze Pułtusk albo okolice Siedlec okres powstań i napoleoński dysponuje czasem w piątek sob niedz.
mam samochód na 4 osob zawsze mozemy kogos zabrac.
będziesz miał chwile pisz sms tel.mozemy wyskoczyc gdzies popołudniu teraz bedzie długo widno
pozdrawiam 501199085.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information