SZZ Napisano 20 Kwiecień 2004 Autor Napisano 20 Kwiecień 2004 Witam!Może ktoś orientuje się jakie mogą nastąpić ruchy w cenach wykrywaczy sprowadzanych z USA po 1 maja br.?Będę wdzięczny za oświecenie w tej sprawie, bo mam dylemat - kupować teraz czy poczekać i zrobić to po 1 maja.PozdrawiamSZZ
marcin mm Napisano 20 Kwiecień 2004 Napisano 20 Kwiecień 2004 witamz tego co słyszałem to powinny (jest to elrktronika)ale znając nasze realia i duzy popyt to chyba niema na co liczyc,ale niejestem pewien w 100%..a nawiązując do rozmowy spotykasz się jeszcze z chłopakami ze szparki wspolne kopanie itp.(patron,szukam)pozdrawiam Marcin
SZZ Napisano 20 Kwiecień 2004 Autor Napisano 20 Kwiecień 2004 Witaj Marcin!Patron i Szukam zeszli do podziemia i zerwali wszelkie kontakty. SZUKAM używa obecnie pseudonimu Boratynka, spotykam go czasem w tramwaju, ale ze względu na konspirację nie powiem w jakim. Patron jest tak głęboko zakonspirowany, że nie znam nawet jego aktualnego pseudonimu. Jakbyś miał kiedyś czas i ochotę - to możemy gdzieś wyskoczyć - o ile baba mnie z domu wypuści.PozdrawiamSZZ - były uczestnik podziemnego NZS
marcin mm Napisano 20 Kwiecień 2004 Napisano 20 Kwiecień 2004 jasne niema problemu odezwał się domnie człowiek któryma ochote cos kopnąc w grópie zbiera monetki,tak jak ja mysle ze Pułtusk albo okolice Siedlec okres powstań i napoleoński dysponuje czasem w piątek sob niedz.mam samochód na 4 osob zawsze mozemy kogos zabrac.będziesz miał chwile pisz sms tel.mozemy wyskoczyc gdzies popołudniu teraz bedzie długo widnopozdrawiam 501199085.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.