wz.69 Napisano 27 Sierpień Share Napisano 27 Sierpień Dobry WIECZÓR Mimo moich poszukiwań nie znalazłem opinii ani komentarzy o książkace Autora Piotra Orman "Moje Bagnety" Bagnety Wojska Polskiego 1918 -1939 wydana w 2024 roku przez Autora... Nie wiem może badziewie Jarosławskiego jest ładniejsze bo biało -czerwone ale tu nikt i nic???? Tutaj gadu gadu o niczym ktoś pierdną i jest fala.... Poważny AUTOR napisal książkę o bagnetach polskich i wy tutaj nic.? ???? Brawo . Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wz.69 Napisano 24 Wrzesień Autor Share Napisano 24 Wrzesień Dobry Wieczór / Dzień Dobry Po przeczytaniu powtórnym tej książki mogę tylko ją polecić do kupienia. Ja nie żałuję. Warto było. Autor cytuje skąd jest informacja. To rzetelna praca poważniego Autora. Tą książkę trzeba mieć. Zostało tylko 160. Do kupienia w sklepie internetowym. Jakiś pajac ją wystawił za 5000 zł na aledrooogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Wrzesień Share Napisano 24 Wrzesień Mam, kupiłem i nie narzekam. Mimo małej objętości to kawał wiedzy podany w przystępnej formie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi