Martino Posted April 18, 2004 Author Share Posted April 18, 2004 Witam !Mam prośbę do wszystkich posiadaczy wykrywacza BH Sharp Shooter II o podzielenie się ze mną opiniami na temat osiągów tego sprzętu w terenie.Czytałem trochę na jego temat lecz jednak zdania praktyków są dla mnie najcenniejsze.Interesują mnie wyniki pracy zarówno w trybie All Metal jak i Discriminate.Proszę również o wypowiedzi dotyczące mocnych i słabych stron wyżej wymienionej wykrywki takich jak:żywotność baterii,dostrajanie do gruntu itp.Z góry Bardzo Wszystkim Dziękuję ! Pozdrawiam-Martino Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szefo Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 nie miałem go w ręku ale na pewno opłaca się zafundować akumulatorki, tym bardziej jeśli będziesz często jeździł w teren, dla przykładu bat alkaliczne 9V 30 zł za 2 szt, starczy na 2-3 wypadyakumulatorki 2 szt i do tego ładowarka to ok 150 zł za wszystkowniosek nasuwa się sam:)pozdrSzefo Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin mm Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 witampopieram mam akmulatorki w hb 4 czyli 9v ładuje się je 20godz i spokojnie wystarcza na 2 x 6godz chodzieniapozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.