treasurehunter Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Panowie, Czy ktoś pomyślał ostatnio może o jakimś spotkaniu w Warszawie eksploratorów gustujących w łowieniu monetek. Od roku zacząłem sie w to bawic (oczywiście efekty srednie) ale wciągnęło mnie to na maxa. Tu sikorka, dżdżownica Magda, tudzież miejscowy Boryna co przy piwku zdradzi troche miejscowych tajemnic - zresztą uroki sami znacie. Problem mam taki, iż mimo wypatrywania na polach braci z cechu napotykam tylko autochtonów złamanych w pół przy wyciąganiu buraków z ziemi. Miło się z nimi gawędzi ale nie na tematy merytoryczne :-) Tak więc czy są jakieś chętne osoby do zorganizowania spotkania cechowskiego albo po prostu wypadu w weekend? Pozdrawiam brać lowiecką, Ardengard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 witamjestem z Warszawy mam transport i wolny czas.marcin mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 .........chyba wszyscy w wawie kopią militaria....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brat Pit Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 Nie wszyscy. Może jakieś konkrety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 9 Sierpień 2004 Share Napisano 9 Sierpień 2004 temat umarl czy juz nie zbieracie monetek;} juz zniwa :} pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybciak Napisano 13 Sierpień 2004 Share Napisano 13 Sierpień 2004 Chętnie bym się dołączył do wyprawy :-)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 13 Sierpień 2004 Share Napisano 13 Sierpień 2004 cze odezwe sie wieczorkiem ok23 pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 13 Sierpień 2004 Share Napisano 13 Sierpień 2004 cze rybciak jaki wypad cie intersuje na dluzej ,czy nie jak stoisz z czasem i gdzie mieszkasz pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybciak Napisano 14 Sierpień 2004 Share Napisano 14 Sierpień 2004 Jestem z Wa-wy, mam raczej wolne weekendy. Jak byś szukał towarzysza z wykrywką i łopatką :-) napisz: fgt33@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRABER Napisano 18 Sierpień 2004 Share Napisano 18 Sierpień 2004 Witam ja tez jestem z Wawy i jak najbardziej pisze sie na jakis wyjazd na monetki:) czasem dysponuje jakas furka...jak cos to od poniedzialku jestem na urlopie i chetnie pokopie jakies SKARBY:))Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 18 Sierpień 2004 Share Napisano 18 Sierpień 2004 cze w poniedzialek rano jak najbardziej ,szukam cos o tannenbergu jedziemy w piatek na caly dzien .pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 cze rano lece jakby ktos pzdr ps brano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.