treasurehunter Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Napisano 18 Kwiecień 2004 Panowie, Czy ktoś pomyślał ostatnio może o jakimś spotkaniu w Warszawie eksploratorów gustujących w łowieniu monetek. Od roku zacząłem sie w to bawic (oczywiście efekty srednie) ale wciągnęło mnie to na maxa. Tu sikorka, dżdżownica Magda, tudzież miejscowy Boryna co przy piwku zdradzi troche miejscowych tajemnic - zresztą uroki sami znacie. Problem mam taki, iż mimo wypatrywania na polach braci z cechu napotykam tylko autochtonów złamanych w pół przy wyciąganiu buraków z ziemi. Miło się z nimi gawędzi ale nie na tematy merytoryczne :-) Tak więc czy są jakieś chętne osoby do zorganizowania spotkania cechowskiego albo po prostu wypadu w weekend? Pozdrawiam brać lowiecką, Ardengard
Gość Napisano 19 Kwiecień 2004 Napisano 19 Kwiecień 2004 witamjestem z Warszawy mam transport i wolny czas.marcin mm
Gość Napisano 19 Kwiecień 2004 Napisano 19 Kwiecień 2004 .........chyba wszyscy w wawie kopią militaria.......
dominic Napisano 9 Sierpień 2004 Napisano 9 Sierpień 2004 temat umarl czy juz nie zbieracie monetek;} juz zniwa :} pzdr
Rybciak Napisano 13 Sierpień 2004 Napisano 13 Sierpień 2004 Chętnie bym się dołączył do wyprawy :-)...
dominic Napisano 13 Sierpień 2004 Napisano 13 Sierpień 2004 cze rybciak jaki wypad cie intersuje na dluzej ,czy nie jak stoisz z czasem i gdzie mieszkasz pzdr
Rybciak Napisano 14 Sierpień 2004 Napisano 14 Sierpień 2004 Jestem z Wa-wy, mam raczej wolne weekendy. Jak byś szukał towarzysza z wykrywką i łopatką :-) napisz: fgt33@interia.pl
GRABER Napisano 18 Sierpień 2004 Napisano 18 Sierpień 2004 Witam ja tez jestem z Wawy i jak najbardziej pisze sie na jakis wyjazd na monetki:) czasem dysponuje jakas furka...jak cos to od poniedzialku jestem na urlopie i chetnie pokopie jakies SKARBY:))Pozdrawiam.
dominic Napisano 18 Sierpień 2004 Napisano 18 Sierpień 2004 cze w poniedzialek rano jak najbardziej ,szukam cos o tannenbergu jedziemy w piatek na caly dzien .pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.