wally Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2004 mam sporo skanow archiwalnych fotek z tomaszowa lubelskiego, zastanawia mnie ta fotka, czy to wrzesien z armia czerwona czy moze juz pozniejszy okres ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazyazbest Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 na pierwsym planie radzieckie T-34/76 a dalej chyba T-34/85 więc chyba koniec wojnyAzbest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 A JA JEST MOZLWOŚĆ ZEBYS PRZESŁAŁ TROCHE FOTE NA PRVA TO BEDE B. WDZĘCZNY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2004 jeszce jedna fotka z tomaszowa, troszke pozniejsza, zwroccie uwage na uzbrojenie i umundurowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2004 i jeszcze jedna fotka z tomaszowa, prosba o rozpoznanie formacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
wally
mam sporo skanow archiwalnych fotek z tomaszowa lubelskiego, zastanawia mnie ta fotka, czy to wrzesien z armia czerwona czy moze juz pozniejszy okres ?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.