Gość Napisano 4 Grudzień 2001 Share Napisano 4 Grudzień 2001 Kiedy pojawi się nowy numer Odkrywcy,czemu tak zwlekacie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Grudzień 2001 Share Napisano 4 Grudzień 2001 a czy zdajesz sobie sprawe z tego ze to nie jest brukowiec w którym można opisać \mój pierwszy raz\" lub \w nocy ukazała mi sie Matka Boska na ścianie\"?Trzeba czasu Aby zebrać ciekawe informacje a potem je zredagować :)musisz wybaczyć redakcji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Grudzień 2001 Share Napisano 5 Grudzień 2001 nie czarujmy sie materialy nie są zbierane z numeru na numer w każdym razie wkurzające jest latanie po empiku i szukanie nowego numeru odkrywcy - kłania się niestety brak konkurencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Grudzień 2001 Share Napisano 5 Grudzień 2001 To chyba jestem w najlepszej sytuacji :)) bo dostaje nowy numer jeszcze zanim redakcja widzi go na oczy :). Co prawda jest to postscript ale da się obejrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Grudzień 2001 Share Napisano 5 Grudzień 2001 Bocian, a nie pomyslałes aby publikować całego odkrywcę w sieci??? Oczywiście, nie na bieżąco bo po bybyło wydawać gazetę. Ale na przykład z dużym opóźnieniem, półroku powiedzmy.Albo stworzyc prawdziwe archiwum, gdzie w momencie zejścia nakladu danego numeru z rynku, czyli, no nie wiem kiedy, ale załóżmy po półroku , ukazywałyby się artykuły z danego numeru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Grudzień 2001 Share Napisano 5 Grudzień 2001 Do Pasta,też miałem kiedys ten problem,ale po jakimś czasie znudziło mi się bieganie po empikach i zamówiłem prenumerate:)Teraz za ta sama cene dostaje gazete prosto do chaty,pomyśl nad tym:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Grudzień 2001 Share Napisano 5 Grudzień 2001 Nowy numer jest wszędzie w Kraju zawsze 12-ego każdego miesiąca..raz był 8-ego. Dobry wynik aczkolwiek przy takiej suszy w branży nie pogniewałbym sie za termin do 5-ego jako iż to miesięcznik..nie co 15-czykpozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Grudzień 2001 Share Napisano 6 Grudzień 2001 wiem ze nie brukowiec ale ciezka wpadke juz zaliczyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Grudzień 2001 Share Napisano 6 Grudzień 2001 Nowy numer ODKRYWCY będzie w MPiKach 14 grudnia, w piątek. Przepraszamy za spóźnienie, ale tym razem zadziała siła wyższa w posatci dwóch gryp i jednego zapalenia spojówek w redakcji. W styczniu będziemy na czas.Joanna Lamparska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Grudzień 2001 Share Napisano 14 Grudzień 2001 Gdzie jest ten nowy numer Odkrywcy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Grudzień 2001 Share Napisano 16 Grudzień 2001 ....no właśnie !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Grudzień 2001 Share Napisano 16 Grudzień 2001 wczoraj byl 16 a w empiku nowego numeru nie bylo!!!!!!!!!wydaje mi sie że przydałaby się konkurencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Grudzień 2001 Share Napisano 16 Grudzień 2001 Chcemy nowego Odkrywce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Droga redakcjo, czy dostaniemy go pod choinke??????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Grudzień 2001 Share Napisano 16 Grudzień 2001 nowy, świeży numer po 17 grudnia.to chba powinien sie nazywac styczniowy.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.