Skocz do zawartości

Nowy numer

Gość Wójek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Kiedy pojawi się nowy numer Odkrywcy,czemu tak zwlekacie ???
Napisano
a czy zdajesz sobie sprawe z tego ze to nie jest brukowiec w którym można opisać \mój pierwszy raz\" lub \w nocy ukazała mi sie Matka Boska na ścianie\"?Trzeba czasu Aby zebrać ciekawe informacje a potem je zredagować :)musisz wybaczyć redakcji:)
Napisano
nie czarujmy sie materialy nie są zbierane z numeru na numer
w każdym razie wkurzające jest latanie po empiku i szukanie nowego numeru odkrywcy - kłania się niestety brak konkurencji
Napisano
To chyba jestem w najlepszej sytuacji :)) bo dostaje nowy numer jeszcze zanim redakcja widzi go na oczy :). Co prawda jest to postscript ale da się obejrzeć.
Napisano
Bocian, a nie pomyslałes aby publikować całego odkrywcę w sieci??? Oczywiście, nie na bieżąco bo po bybyło wydawać gazetę. Ale na przykład z dużym opóźnieniem, półroku powiedzmy.
Albo stworzyc prawdziwe archiwum, gdzie w momencie zejścia nakladu danego numeru z rynku, czyli, no nie wiem kiedy, ale załóżmy po półroku , ukazywałyby się artykuły z danego numeru.
Napisano
Do Pasta,też miałem kiedys ten problem,ale po jakimś czasie znudziło mi się bieganie po empikach i zamówiłem prenumerate:)Teraz za ta sama cene dostaje gazete prosto do chaty,pomyśl nad tym:)
Napisano
Nowy numer jest wszędzie w Kraju zawsze 12-ego każdego miesiąca..raz był 8-ego. Dobry wynik aczkolwiek przy takiej suszy w branży nie pogniewałbym sie za termin do 5-ego jako iż to miesięcznik..nie co 15-czyk
pozdrawiam :)
Napisano
wiem ze nie brukowiec ale ciezka wpadke juz zaliczyl
Napisano
Nowy numer ODKRYWCY będzie w MPiKach 14 grudnia, w piątek. Przepraszamy za spóźnienie, ale tym razem zadziała siła wyższa w posatci dwóch gryp i jednego zapalenia spojówek w redakcji. W styczniu będziemy na czas.
Joanna Lamparska
  • 2 weeks later...
Napisano
wczoraj byl 16 a w empiku nowego numeru nie bylo!!!!!!!!!

wydaje mi sie że przydałaby się konkurencja
Napisano
Chcemy nowego Odkrywce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Droga redakcjo, czy dostaniemy go pod choinke???????????????
Napisano
nowy, świeży numer po 17 grudnia.
to chba powinien sie nazywac styczniowy.?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie