adam1234 Napisano 1 Listopad 2023 Napisano 1 Listopad 2023 Tak wyglądały te karty i były popularne w 2017-2018. Szkoda że ja nie kupiłem tych kart mimo że były u mnie na wyciągnięcie ręki :(
alexa333 Napisano 21 Kwiecień Napisano 21 Kwiecień W dniu 1.11.2023 o 20:11, adam1234 napisał: Tak wyglądały te karty i były popularne w 2017-2018. Szkoda że ja nie kupiłem tych kart mimo że były u mnie na wyciągnięcie ręki :( Tak wyglądały te karty i były popularne w 2017-2018. Szkoda, że ja nie kupiłem tych kart, mimo że były u mnie na wyciągnięcie ręki :( Czasem tak jest, że coś jest pod nosem, a my tego nie dostrzegamy. Zdarzyło mi się tak też z innymi rzeczami – na przykład, nie spodziewałem się, że w internecie można znaleźć naprawdę fajne platformy do rozrywki, dopóki nie trafiłem na https://mostbet.net.pl/app/. Zamiast kupować fizyczne karty, zacząłem grać w gry online i teraz to moja codzienna forma relaksu. Można na przykład łatwo pobrać aplikację, co daje dużą wygodę. Zawsze pod ręką, zawsze w gotowości. :) Rzeczywiście, te karty były wtedy na fali i wyglądały naprawdę fajnie. Czasami człowiek żałuje, że nie skorzystał, ale może to i dobrze – wiesz, jak to jest, gdy coś staje się popularne, potem często kończy się tym, że ceny skaczą, a oferta zostaje wyprzedana. Ja też kiedyś się zastanawiałem nad zakupem, ale potem uznałem, że lepiej poczekać i zobaczyć, co się stanie. Z drugiej strony, zawsze można spróbować poszukać teraz na rynku wtórnym, bo wiem, że takie rzeczy czasem wracają w mniejszych nakładach. 1
Rekomendowane odpowiedzi